VarmaLaina.fi | Lainalaskuri

Laske sopivan suuruinen laina lainalaskurilla

Ennen lainan hakemista meidän jokaisen tulee alkuun arvioida paljonko tarvitsee lainaa ja kuinka paljon on valmis maksamaan lainaa takaisin kuukautta kohden.

Lainan hakijan tilannetta helpottaakseen olemme tehneet VarmaLaina.fi lainapalvelun kanssa selkeän lainalaskurin, joka laskee alle minuutissa lainasummallesi kuukausierän sekä arvioidut lainan kulut ja koron.

Tarvittaessa voit myös tallentaa maksusuunnitelman laitteellesi pdf-tiedostona.

Lainalaskuri auttaa eri lainamäärien, laina-aikojen sekä lyhennystapojen tekemisessä ja niiden vertailussa.

Olit sitten hakemassa suurta tai pientä lainaa, kannattaa laina ensin syöttää lainalaskuriin.

Näin näet nopeasti suuntaa antavan arvion kuinka suureen lainaan sinulla on varaa ja kuinka laina-aika muuttaa kuukausierää puoleen jos toiseen.

Klikkaa kuvaa ja testaa maksuton lainalaskuri.

VarmaLaina.fi / Lainalaskuri

 

Hae lainalaskurin perusteella kilpailutettu laina

Kun olet laskenut itsellesi sopivan lainan lainalaskurin avulla, on aika alkaa miettimään mistä hakea lainaa?

Yksi sivustomme suosituimmista palveluista on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fi kilpailuttaa hakijan lainan lähes 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken ja poimii näistä edullisimmat lainatarjoukset hakijan nähtäväksi.

Hakemuksen täyttäminen tai tarjouksien vastaanottaminen ei ole koskaan sitova päätös, vaan saat rauhassa kotisohvallasi tutustua tulleisiin tarjouksiin.

Lainaa voit hakea 100 – 60.000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla eikä lainaa varten tarvitse välttämättä hankkia takaajia tai vakuuksia.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemuksesi välitetään VarmaLainan toimesta useille yhteistyöpankeille kilpailutettavaksi.

Lainan kilpailuttaminen ei maksa hakijalle mitään.

Tämän vuoksi on järkevää pyytää yhdellä hakemuksella useampi lainatarjous, koska lainantarjoajien tarjousten perusteella sinun on helppo vertailla mistä haluat lainan ottaa.

 

VarmaLaina.fi – Apuna päätöksenteossa

VarmaLaina.fi edellyttää hakijalta seuraavia ehtoja: Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Lainaa voi hakea 100 – 60.000 euroa minkä pankin asiakas tahansa.

Lainahakemus on avoinna aina, eikä lainaa varten tarvitse hankkia henkilötakausta.

Sekä lainalaskurin käyttö, että lainatarjousten pyytäminen on maksutonta kaikille lainaehdot täyttäville henkilöille.

Myönnetty laina maksetaan hakijan tilille kertaluontoisesti ja lainan saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa.

VarmaLaina.fi palvelun käyttö on monipuolista, koska lainapalvelu auttaa hakijaa löytämään uuden lainan, kilpailuttamaan vanhan lainan uudelleen tai yhdistämään jo olemassa olevat lainat yhteen.

Suomenlainapalvelut suosittelee lainalaskurin käytön jälkeen täyttämään maksuttoman hakemuksen niillä toiveilla mitä laskuri antoi ja katsomaan näin millaisia tarjouksia lainantarjoajat ovat antamaan annetuilla ehdoilla. 

Lainavertailussa kannattaa ottaa nämä asiat huomioon

Pyytämäsi tarjoukset ovat nyt tulleet ja pääset vertailemaan mistä laina kannattaa ottaa?

Lainojen vertailussa kannattaa lainoja vertailla suurempana kokonaisuutena.

Huomio lainakoron lisäksi lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Tarkista myös lainaehtojen joustavuus, kuten onko lainaan mahdollista saada elämäntilanteen muuttuessa maksu-tai lyhennysvapaata.

Katso myös lainatarjouksista lainan todellinen vuosikorko.

Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kaikki kulut ja kustannukset yhteensä, sisältäen mm. nimelliskoron, lainakoron, tilinhoitomaksut, käsittelykulut sekä mahdolliset avausmaksut.

 

VarmaLaina.fi palvelussa on monta hyvää etua:

Lainapalveluita on useita, miksi valita juuri VarmaLaina?

1

Nopea ja edullinen

Hakemuksen täyttämiseen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa aikaa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainasi kilpailutetaan noin 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella ja nisitä edullisimmat ja lainaehdoiltaan parhaimmat lähetetään hakijan vertailtavaksi.

2

100 % maksuton palvelu

Käytit sitten lainalaskuria tai pyysit lainatarjoukset, molemmat ovat hakijalle täysin maksuttomia. Jos etsit lainaa netistä tai jostain muualta, kannattaa lainatarjoukset pyytää myös VarmaLaina.fi palvelusta. Lainakorko on alkaen vain 4,19 %

3

Selvää säästöä

Saat selvää säästöä niin rahallisesti kuin ajallisesti! Lainasi kilpailutetaan useiden lainantarjoajien välillä, joka luo pankeille ja rahoitusyhtiölle tiukan kilpailuasetelman. Tottakai jokainen lainantarjoaja haluaa tehdä parhaan mahdollisen tarjouksen. Ajallisesti säästät siten, että saadaksesi monta lainatarjousta, VarmaLaina.fi palvelussa sinun tulee täyttää vain yksi hakemus.

4

Luotettava ja turvallinen

VarmaLaina.fi on kotimainen palvelu, joka on auttanut jo satojatuhansia suomalaisia löytämään edullisen ja hänen tarpeisiinsa sopivan lainan.