Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Täytä maksuton hakemus, saat lainapäätöksen välittömästi

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi noin 25 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Palvelumme suosituimmat pankit ja lainapalvelut lainan hakemiseen:

VertaaLainaa.fi on lainojen vertailuun ja lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut kotimainen palvelu. VertaaLainaa.fi palvelussa vertaat lainoja helposti ja nopeasti. Voit halutessasi pyytää VertaaLainaa.fi palvelua kilpailuttamaan yli 25 pankkia ja rahalaitosta puolestasi. Voit täyttää palvelussa maksuttoman lainahakemuksen ja saada lainapäätöksen välittömästi. Lainaa voit hakea aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia.

VarmaLaina on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut lainapalvelu, josta voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa. Palvelun ikäraja on vain 18 vuotta ja lainaa voi hakea 1 - 20 vuoden maksuajalla. VarmaLaina kilpailuttaa asiakkaidensa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken, joka takaa varmasti hyvin kilpailutetut lainatarjoukset. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido mihinkään. Lainatuotteet joita VarmaLaina kilpailuttaa ovat: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto ja pankkilaina. Tutustu palveluun ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Rahalaitos on yksi tunnetuimmista lainanvälityspalveluista Suomessa. Jos sinä olet lainan tarpeessa, etkä oikein tiedä mistä sitä kannattaisi lähteä hakemaan, kannattaa sinun kääntyä Rahalaitoksen puoleen. Kun jätät lainahakemuksesi Rahalaitokselle, he tarkistavat sen ja välittävät sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Lopputuloksena sinä saat aina hyvin kilpailutettua lainaa Suomen johtavilta pankeilta ja muilta lainapalveluilta. Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa jopa 70.000 euroon asti, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Lue lisää ja pyydä lainatarjous!

Sortter on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Kun haet lainaa Sortterin kautta, se kilpailutetaan automaattisesti noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Sortter.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea jopa 60.000 euroon asti, maksuaika on 1 - 15 vuotta. Sortter on ainut lainapalvelu Suomessa, joka antaa kaikille lainoilleen parhaan koron takuun. Tutustu tarkemmin palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään!

Bank Norwegian on norjalainen pankki joka toimii myös Suomessa. Suomessa Bank Norwegian toimii vain verkossa, joten heillä ei ole lainkaan kiinteää "kivijalkapankkia". Bank Norwegian myöntää pankkilainaa 1000 - 60.000 euroa ja tarjoaa lainoille 1 - 15 vuoden maksuaikaa. Suomessa Bank Norwegian on toiminut jo vuodesta 2015 asti, joten he ovat palvelleet kymmeniä tuhansia Suomalaisia erilaisissa lainaratkaisuissa. Bank Norwegian pankista voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen tai yhdistää useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. 

Instabank on norjalainen pankki, joka tarjoaa omia palveluitaan vain verkossa. Lainatuote jota Instabank tarjoaa on kertaluontoinen pankkilaina. Instabank tarjoaa lainoihin todella joustavan takaisinmaksun. Jokainen Instabankin asiakas saa itse päättää haluavatko he lainaan kiinteän vai joustavan maksuajan. Kiinteä maksuaika tarkoittaa 3 - 15 vuoden maksuaikaa, jota lyhennetään kuukausittain. Joustava maksuaika tarkoittaa sitä, että saat itse päättää milloin ja paljonko haluat lainaa lyhentää. Valitessa joustavan maksuajan, voit siis pitää lyhennysvapaan kuukauden juuri silloin kun haluat. Lue lisää!  

POP Pankki tarjoaa asiakkailleen monenlaisia rahoitusratkaisuja ja yksi niistä on vakuudeton kulutusluotto. POP Pankin ikäraja lainanhakijoille on 18 vuotta. POP Pankki myöntää vakuudetonta lainaa 2000 - 20.000 euroa, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 10 vuotta. POP Pankki on meille Suomalaisille erittäin tuttu pankki. Nyt voit kilpailuttaa myös POP Pankin täysin maksutta palvelussamme. Lue miten POP Pankki toimii ja miten voit kilpailuttaa juuri tarvitsemasi kokoisen lainan myös POP Pankilla.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.

Lainaa jopa 60.000 euroon asti

Oletko lainan tarpeessa, mutta et oikein tiedä mistä lainaa kannattaisi hakea?

Me autamme sinua etsimään parhaat vakuudettomat lainat, joita voit hakea netin välityksellä.

Huolellinen vertailu on minkä tahansa lainan hakemisen lähtökohta, sillä ilman vertailua et välttämättä löydä sitä juuri sinulle edullisinta lainaa.

Käymme tällä sivulla läpi seuraavat asiat, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon, kun haet lainaa:

  • Miten vertailla paras laina
  • Paras laina eri tilanteisiin
  • Lainasanastoa
  • Turvallinen ja vastuullinen lainaaminen

 

Vertaile paras laina

Ensimmäinen askel lainojen vertailemisessa on se, että löytää kattavan ja luotettavan listauksen tämän hetken parhaista lainantarjoajista. Se onkin helppoa, sillä löydät kyseisen listauksen juuri tältä samalta sivulta.

Laina kannattaa aina kilpailuttaa usealla lainantarjoajalla. Tämä tarkoittaa lainahakemuksen täyttämistä ja lähettämistä niin useaan palveluun kuin mahdollista.

Tämä saattaa aiheuttaa hieman työtä mutta se on täysin riskitöntä, sillä lainatarjousten pyytäminen on aina täysin maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Sinulla on aina täysi oikeus joko hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjous. Mikäli et hyväksy saamaasi tarjousta, et myöskään maksa mistään.

Mahdollisimman monta lainatarjousta kuitenkin mahdollistaa helpon ja nopean lainavertailun. Jos haluat varmistaa että saat mahdollisimman monta lainatarjousta, voimme suositella kotimaista Leijonalaina.fi palvelua, josta saat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankin lainatarjoukset.

Lainatarjouksista näet heti todellisen vuosikoron, kulut, sekä muut tarvittavat tiedot, kuten lainan kokonaiskustannus. Näitä asioita vertailemalla, erotat nopeasti mitkä lainoista ovat kalliita ja mitkä ei.

Voit halutessasi hyväksyä sinulle sopivimman lainan. Muihin saamiisi lainatarjouksiin sinun ei tarvitse reagoida, eivätkä ne aiheuta sinulle mitään kustannuksia.

 

Sopiva laina eri tilanteisiin

Eri tilanteisiin löytyy erilaisia lainoja, joista tämän hetken suosituin on ehdottomasti kulutusluotto. Se on kertaluontoinen laina, jota voi nykyään hakea 60.000 euroon saakka. (Poikkeuksena Rahalaitos, jossa lainasummat jopa 70.000 euroon asti) Se maksetaan kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen lainanhakija maksaa sitä tasaerissä takaisin. Laina-ajat kulutusluotossa vaihtelevat alle vuodesta aina 15 vuoteen saakka.

Kulutusluotto sopii erinomaisesti hieman suurempiin hankintoihin, koska pidemmillä maksuajoilla kuukausierätkin pysyvät kohtuullisen suuruisina.

Kulutusluotosta voidaan eri asiayhteyksissä puhua eri nimillä, kuten autolaina tai remonttilaina, mutta kyseessä on aina kuitenkin normaali kulutusluotto, joka vain on nimetty sen käyttökohteen mukaan.

Joustoluotto on taas jatkuva laina, jonka yleisin lainasumma on 2000 euroa. Se on kuin luottokortti, sillä haetusta lainasummasta voi käyttää vain sen osan mitä haluaa, kun loppuosa jää käytettäväksi myöhempää tarvetta varten. Joustoluotossa vain käytetystä osuudesta maksetaan, aivan kuten luottokortissa.

Se haetaan monesti silloin, kun on pienemmän lainan tarvetta, mutta tarkkaa summaa ei tiedetä. Tällöin joustoluotolta voi muutamissa minuuteissa nostaa lisälainaa, mikäli hankinnan kustannukset kasvavatkin yllättäen.

Pikalaina on nimensä mukaan nopea ja pieni laina. Sitä haetaan usein pieniin kertahankintoihin, kun lainaa tarvitaan alle 1000 euroa. Aiemmin pikalainoissa laina-ajat olivat todella lyhyitä, mutta aikaisempien lakimuutoksien myötä niihinkin on saatavilla jopa vuoden takaisinmaksuaikoja.

Pikalainan hakeminen kestää yleensä vain muutamia minuutteja ja lainankin voi saada tilille 15 minuutissa. Se on suosittu lainatyyppi silloin, kun pientä lainaa tarvitaan nopeasti ja tarvittava lainan määrä tiedetään etukäteen.

Muista aina miettiä tarkkaan oma lainan tarpeesi ja se, mikä lainatuote sinun tarpeeseesi sopii parhaiten. Suosittelemme aina hakemaan lainaa vain sen verran kuin todella tarvitset ja vain silloin kun sille todella on tarvetta.

 

Lainasanastoa

Lainavertailua tehdessä on hyvä tietää tarkemmin, mitä jotkin lainasanaston termit todellisuudessa tarkoittavat. Kun tiedät nämä, helpottaa se huomattavasti lainavertailun tekemistä.

  • Nimelliskorko sisältää vain lainasta perittävät koron. Kannattaa aina muistaa, ettei nimelliskorkoon ole lisätty muita lainan koron lisäksi laskutettavia kuluja.
  • Todellinen vuosikorko on se, mitä lainatarjouksista kannattaa vertailla. Se sisältää nimelliskoron lisäksi myös muut maksut, kuten mahdolliset avausmaksut, laskutuslisät ym.
  • Annuiteettilaina on netistä haettavista lainoista yleisin. Se tarkoittaa että kuukausierä on aina saman suuruinen laina-ajan alusta loppuun.
  • Tasalyhennys poikkeaa yllä olevasta siten, että jokaisessa kuukausierässä lyhennyksen määrä on sama. Kuitenkin koron osuus muuttuu lainan lyhentyessä tai koron muuttuessa. Tässä siis yleisesti ensimmäiset erät ovat suurempia ja mitä pidemmällä lainaa maksetaan, sitä pienemmäksi kuukausierä muuttuu.
  • Lyhennysvapaa on palvelu, jota useat lainapalvelut myöntävät. Niinä kuukausina, joilla se on haettu, ei tarvitse maksaa lyhennystä lainkaan. Korko peritään kuitenkin lyhennysvapaan ajalla normaalista.
  • Maksuvapaa on muuten kuin lyhennysvapaa, mutta maksuvapaan aikana ei makseta korkoakaan. Yleensä maksuvapaan aikana kertynyt korko jakautuu tasaisesti jäljellä olevalla maksuajalle.

Lisää taloussanastoa löydät: Suomenpankki.fi/opi-taloudesta

 

Lainaa turvallisesti

Laina kannattaa hakea aina harkiten ja vain silloin, jos sille todella on tarvetta.

On suositeltavaa aina kartoittaa oma maksukyky, ennen kuin lähdet pyytämään lainatarjouksia.

Laske siis aina ensin oma maksukykysi siten, että lasket kaikki menosi yhdeltä kuukaudelta yhteen. Tämän jälkeen kun vähennät menot tuloistasi, tiedät mitä sinulle jää käytettäväksi joka kuukausi.

Haettavan lainan kuukausierä pitäisi siis pystyä kattamaan jäljellä jäävällä summalla, mutta kuitenkin siten, että rahaa jäisi säästöönkin joka kuukausi.

Mikäli olet hakenut jo lainaa ja sen takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia, suosittelemme aina ensimmäisenä ottamaan yhteyttä lainan tarjonneeseen yritykseen.

Heidän kanssaan voit yrittää sopia lainan takaisinmaksusta, esimerkiksi maksuvapaiden muodossa tai laina-aikaa pidentämällä, jolloin kuukausierän suuruus pienenee.

Emme koskaan suosittele ottamaan lainaa maksaaksesi edellisen lainan lyhennyksiä. Lainojen yhdistäminen poikkeaa tästä ja sillä voi saada myös säästöäkin, mikäli lainoja on ehtinyt kertymään useita.

 

Lainaa ilman vakuuksia

Netistä haettava laina on hyvin usein vakuudeton laina. Lainaa voi nettihakemuksella saada jopa 60 000 euroon saakka. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lainaa saisi verkosta heppoisemmin perustein, kun lainaa varten ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takausta. Lainanhaku prosessi vaatimuksineen on kuitenkin hyvin samantyyppinen kuin, jos lainaa hakee kivijalkapankista.

Lainanhakijalla tulee muun muassa olla luottotiedot kunnossa. Hakijalla ei myöskään saa olla tiedoissaan liikaa perintävelkaa. Hakijalta edellytetään myös täysi-ikäisyyttä sekä vakituista osoitetta Suomessa. Lisätietoa takauksesta ja panttauksesta Finanssivalvonnan sivuilta.

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo