Joustoluotto - Kilpailuta ja valitse vertailun edullisin joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voi hakea 60.000 € asti

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi noin 25 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Suosituimmat lainapalvelut joista voi hakea joustoluoton:

VertaaLainaa.fi on lainojen vertailuun ja lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut kotimainen palvelu. VertaaLainaa.fi palvelussa vertaat lainoja helposti ja nopeasti. Voit halutessasi pyytää VertaaLainaa.fi palvelua kilpailuttamaan yli 25 pankkia ja rahalaitosta puolestasi. Voit täyttää palvelussa maksuttoman lainahakemuksen ja saada lainapäätöksen välittömästi. Lainaa voit hakea aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia.

VarmaLaina on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut lainapalvelu, josta voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa. Palvelun ikäraja on vain 18 vuotta ja lainaa voi hakea 1 - 20 vuoden maksuajalla. VarmaLaina kilpailuttaa asiakkaidensa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken, joka takaa varmasti hyvin kilpailutetut lainatarjoukset. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido mihinkään. Lainatuotteet joita VarmaLaina kilpailuttaa ovat: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto ja pankkilaina. Tutustu palveluun ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Rahalaitos on yksi tunnetuimmista lainanvälityspalveluista Suomessa. Jos sinä olet lainan tarpeessa, etkä oikein tiedä mistä sitä kannattaisi lähteä hakemaan, kannattaa sinun kääntyä Rahalaitoksen puoleen. Kun jätät lainahakemuksesi Rahalaitokselle, he tarkistavat sen ja välittävät sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Lopputuloksena sinä saat aina hyvin kilpailutettua lainaa Suomen johtavilta pankeilta ja muilta lainapalveluilta. Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa jopa 70.000 euroon asti, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Lue lisää ja pyydä lainatarjous!

Sortter on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Kun haet lainaa Sortterin kautta, se kilpailutetaan automaattisesti noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Sortter.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea jopa 60.000 euroon asti, maksuaika on 1 - 15 vuotta. Sortter on ainut lainapalvelu Suomessa, joka antaa kaikille lainoilleen parhaan koron takuun. Tutustu tarkemmin palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään!

Bank Norwegian on norjalainen pankki joka toimii myös Suomessa. Suomessa Bank Norwegian toimii vain verkossa, joten heillä ei ole lainkaan kiinteää "kivijalkapankkia". Bank Norwegian myöntää pankkilainaa 1000 - 60.000 euroa ja tarjoaa lainoille 1 - 15 vuoden maksuaikaa. Suomessa Bank Norwegian on toiminut jo vuodesta 2015 asti, joten he ovat palvelleet kymmeniä tuhansia Suomalaisia erilaisissa lainaratkaisuissa. Bank Norwegian pankista voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen tai yhdistää useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. 

Instabank on norjalainen pankki, joka tarjoaa omia palveluitaan vain verkossa. Lainatuote jota Instabank tarjoaa on kertaluontoinen pankkilaina. Instabank tarjoaa lainoihin todella joustavan takaisinmaksun. Jokainen Instabankin asiakas saa itse päättää haluavatko he lainaan kiinteän vai joustavan maksuajan. Kiinteä maksuaika tarkoittaa 3 - 15 vuoden maksuaikaa, jota lyhennetään kuukausittain. Joustava maksuaika tarkoittaa sitä, että saat itse päättää milloin ja paljonko haluat lainaa lyhentää. Valitessa joustavan maksuajan, voit siis pitää lyhennysvapaan kuukauden juuri silloin kun haluat. Lue lisää!  

POP Pankki tarjoaa asiakkailleen monenlaisia rahoitusratkaisuja ja yksi niistä on vakuudeton kulutusluotto. POP Pankin ikäraja lainanhakijoille on 18 vuotta. POP Pankki myöntää vakuudetonta lainaa 2000 - 20.000 euroa, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 10 vuotta. POP Pankki on meille Suomalaisille erittäin tuttu pankki. Nyt voit kilpailuttaa myös POP Pankin täysin maksutta palvelussamme. Lue miten POP Pankki toimii ja miten voit kilpailuttaa juuri tarvitsemasi kokoisen lainan myös POP Pankilla.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.

Joustoluotto on joustavaa lainaa

Tältä sivulta löydät palvelumme suosituimmat pankit ja muut lainapalvelut, joista voi hakea vakuudettoman joustoluoton. Joustoluotto on jatkuva luotto, joka on aina lainanhakijan  käytettävissä.

Joustoluoton kulut ja korot maksetaan vain siitä summasta, joka on nostettu käyttöön. Jos lainaa ei nosta joustoluotolta, ei siitä myöskään makseta mitään kuluja. Nyt voit hakea joustoluottoa myös ilman kiinteää maksuaikaa. Muista että voit vertailla joustoluottoja Vertaalainaa.fi -palvelussa, josta löytyy jopa 50.000 euron vakuudeton joustoluotto.

Usein kysytyt kysymykset joustoluotoista:

Minkälainen laina Joustoluotto on?

Joustoluotto on jatkuva laina, joka on aina käytössäsi.

Lainanantaja myöntää sinulle luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa lainaa tilillesi.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluottojen ikärajat ovat väliltä 18 – 23 vuotta.

Muut ehdot joustoluoton hakijalle ovat:

 • Suomen kansalaisuus.
 • Puhtaat luottotiedot.
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Kiinteä asuinosoite Suomessa.
Kuinka suuri luottoraja joustoluotossa on?

Joustoluoton luottoraja määräytyy lainantarjoajan mukaan.

Netissä on tarjolla eri suuruisia joustoluottoja, joiden käyttöraja on 100 – 50.000 euroa.

Yleisin luottorajan suuruus on kuitenkin 2000 euroa.

Mistä summasta kulut kertyvät?

Joustoluoton kulut kertyvät aina vain siitä summasta, jonka olet nostanut käyttöösi.

Jos siis haet esimerkiksi 2000 euron suuruisen joustoluoton ja nostat siitä 200 euroa, maksat silloin kulut ja korot vain tuosta nostamastasi 200 eurosta.

Tässä esimerkissä sinulle jäisi vielä nostovaraa 1800 euroa, josta et maksaisi mitään kuluja.

Kun maksan nostamaani lainaa takaisin, palautuuko se heti uudelleen nostettavaksi?

Kyllä!

Joustoluotto on laina joka on aina käytössäsi.

Kun maksat nostamaasi lainaa takaisin, se palautuu heti uudelleen käytettäväksi.

Esimerkki:

 • Sinulle on myönnetty 2000 euron luottoraja ja nostat siitä 300 euroa.
 • Noston jälkeen sinulle jää vielä 1700 euron nostovara.
 • Kun maksat nostamasi 300 euroa takaisin, on nostovarasi jälleen 2000 euroa.
Onko joustoluottoa pakko lyhentää joka kuukausi?

Tämä riippuu täysin siitä, mistä olet oman joustoluoton hakenut.

Muutama suurempi pankki myöntää joustoluottoa, jossa ei ole mitään lyhennyspakkoa. Näissä luotoissa kuukausittain maksettava erä koostuu vain kukuista ja koroista.

Milloin rahaa voi nostaa tilille?

Ensimmäinen nosto tulee aina tehdä kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Tämän jälkeen rahaa voi nostaa mihin aikaan tahansa.

Joustoluotto antaa turvaa talouden hallintaan

Joustoluotto on erinomainen lainatuote tilanteisiin, joissa halutaan varmistaa se että lainaa saa tarvittaessa heti käyttöön.

Joustoluoton voi siis hakea vaikka vain sen pahan päivän varalle.

Kun olet hakenut oman joustoluoton käyttöösi, et maksa siitä mitään kuluja tai korkoja ellet nosta lainaa käyttöösi.

Sitten, jos eteesi tulee tilanne jossa tarvitset lainaa heti tilille, voit nopeimmillaan saada rahat tilillesi alle 5 minuutissa.

 

Joustoluotto nopeasti netistä

Elämässä tulee toisinaan tilanne, että lainaa tarvitsee nopeasti käyttöönsä.

Usein kulutusluotto on vaikea saada tilille saman päivän aikana ja pikalaina voi monen mielestä tuntua liian kalliilta.

Joustoluotto on nykyään todella suosittu monipuolisten ominaisuuksiensa johdosta.

 • Joustoluottohakemus on avoinna kaikissa sitä tarjoavissa lainapalveluissa kellon ympäri. Ei ole siis laisinkaan väliä mihin vuorokauden aikaan täytät maksuttoman hakemuksen. Lainapäätöksen saat joustoluotolle aina toimiston aukioloaikana.
 • Hae joustoluotto ja tee ensimmäinen nosto kello 7.00 – 22.00 välisenä aikana, niin seuraavat nostot voit tehdä oman rahatarpeesi mukaan ihan mihin kellon aikaan tahansa, vaikka kello kaksi yöllä.
 • Maksettuasi käyttämääsi joustoluottoa takaisin lainapalvelulle, vapautat luottoa uudelleenkäyttöäsi varten. Uutta lainahakemusta ei enää tarvitse täyttää uudelleen!
 • Maksat joustoluoton kulut ja koron ainoastaan siitä lainasummasta, jonka nostat tilillesi. Ellet käytä joustoluottoa, et myöskään maksa lainasta mitään kuluja tai kuukausi-tai vuosimaksua.

 

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon joustoluottoa hakiessa?

Tarkista millaiset ehdot ja vaatimukset lainapalvelulla on hakijalle.  Lainapalveluiden vaatimuksissa voi olla pieniä eroja, kuten hakijan ikärajavaatimus voi olla 18 ikävuodesta 23 ikävuoteen. Muita tarkistettavia asioita on esimerkiksi vaatiiko lainapalvelu lainan myöntämisen ehdoksi hakijalle säännölliset tulot ja saako hakijalla on samasta lainapalvelusta aikaisemmin otettua lainaa. Muita asioita on lisäksi yleensä vakituinen osoite Suomessa sekä puhtaat luottotiedot.

Olethan täyttänyt hakemuksen huolellisesti ja rehellisesti?  Tarkista vielä ennen lainahakemuksen lähettämistä, että olet täyttänyt hakemuksesta jokaisen kohdan. Tarkista myös, että antamasi tiedot ovat oikein. Huolimattomasti tai epärehellisesti täytetty hakemus hidastaa lainapäätöksen saamista tai pahimmassa tapauksessa merkitsee hakemuksen hylkäämistä.

Jos tarvitse lainaa heti käyttöösi, tarkista lainapalvelun aukioloajat.  Aukioloajoissa voi olla pieniä eroavaisuuksia. Lainapalvelun aukioloaikana saat lainapäätöksen heti ja jos kaikki on kunnossa, pystytään laina maksamaan tilillesi jopa saman päivän aikana. Toimiston jo sulkeuduttua, hakemuksen ja lainan maksun käsittely siirtyy seuraavaan aamuun.

Liitä tarvittavat/pyydetyt liitteet hakemukseen.  Jos lainapalvelu pyytää liittämään tiedot tuloistasi hakemuksen liitteeksi, kannattaa tämä hoitaa heti alta pois. Ellei tarvittavia liitteitä toimiteta, ei lainapalvelu voi käsitellä hakemusta loppuun saakka. Osasta lainapalveluita riittää nykyään myös pelkkä tunnistautuminen omilla verkkopankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet saat lainapalveluiden sivuilta lainahakemuksen yhteydessä.

Luottotietosi ovat kunnossa. Yksikään pankki tai rahoitusyhtiö ei voi myöntää lainaa henkilölle, jolla ei ole luottotiedot kunnossa. Jos epäilet, että luottotiedoissasi voi olla jotain, tarkista asia Suomen asiakastieto kautta.

 

Mihin joustoluoton voi käyttää?

Useat suomalaiset ovat valinneet joustoluoton, kun elämässä on tullut vastaan akuutti tilanne nopeaan rahantarpeeseen.

Suositus kuitenkin on, ettei lainaa kannata koskaan ottaa hätiköidysti.

Joustoluoton etuna on, että voit hakea lainan jo valmiiksi, mutta nostat lainaa vasta, kun tarvitset.

Lainahakemuksen lähettäminen ja tarjouksen pyytäminen ei maksa hakijalle mitään ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen hakijan ei ole mikään pakko nostaa lainaa heti tilille.

Joustoluotto on kuin nykyaikainen luottokortti, jossa ei ole laisinkaan kuukausi- tai vuosimaksua, vaan luoton kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan.

Nostettuasi lainaa tilillesi maksat vasta lainapalvelun hinnaston mukaiset kulut ja lainakoron.

Joustoluotto on oiva ratkaisu, kun tiedät tarvitsevasi lainaa aina silloin tällöin, mutta lainatarpeesi ei ole kertaluontoinen tai kovin suuri.

Joustoluoton käyttökohteen saat itse päättää täysin vapaasti.

Luoton voit mm. käyttää esimerkiksi lomamatkaan, päivittäisiin ostoksiin, pahan päivän varalle, pieneen kodin remonttiin tai vaikka häiden järjestämiseen.

 

Miten joustoluottoa käytetään?

Joustoluoton käyttö on helppoa.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat vapaaseen käyttöösi yleensä noin 2000 – 4000 euron suuruisella luottorajalla varustetun luottotilin.

Joustoluottoa voit käyttää aina sen hetkiseen luottorajaasi saakka niin usein kuin haluat ja tarvitset.

Luoton takaisinmaksu suoritetaan joko kertamaksuna tai kuukausilyhennyksinä.

Minimilyhennyksen määrä riippuu nostamastasi luoton määrästä.

Muista, että maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, on se heti uudelleen käytössäsi ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Joustoluotto on jatkuva tili, joka vapauttaa jokaisen lyhennyserän jälkeen luottoa takaisin kuluttajan käyttöön.

Esimerkki joustoluoton käytöstä:

Olet hakenut joustoluoton Helppolaina.fi palvelusta.

Uutena asiakkaana saat käyttöösi joustoluoton käyttöösi kuukauden ajaksi ilman mitään kuluja tai korkoa.

Joustoluotto on koroton laina ensimmäisen kuukauden (*Ei koske asiakkaita joilla on voimassa oleva Credit24-tili).

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa heti käyttöösi aina myönnettyyn luottorajaan saakka esimerkiksi 500 euroa.

Pyytämäsi laina siirtyy tilillesi noin 15 minuutissa.

Rahojen siirryttyä pankkitilillesi voit käyttää tuon 500 euroa ihan mihin haluat ja maksalla lainan takaisin eräpäivään mennessä et maksa lainasta mitään maksuja.

Myöhemmin voit käyttää HelppoLainan luottoa tarpeen tullen ja lainan kulut määräytyy palvelun lainahinnaston mukaisesti.

 

Voiko työtön hakea joustoluottoa?

Työtönkin voi hakea joustoluottoa. Se pystytäänkö lainaa myöntämään työttömälle, riippuu lainapalvelun säännöistä ja hakijan muista tiedoista.

Ainoa tapa selvittää asia, on täyttää maksuton lainahakemus ja katsoa millaisen päätöksen kyseinen lainapalvelu antaa.

 

Voiko joustoluottoa hakea, vaikka tiedoissa on maksuhäiriömerkintä?

Valitettavasti ei.

Lainapalvelut ovat tässä asiassa hyvin yksimielisiä, lainaa ilman luottotietoja ei anneta.

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo