Lainaa jokaiselle 60.000 € asti

Hae lainaa mihin tahansa tarpeeseen

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi noin 25 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Suosituimmat pankit ja muut lainapalvelut:

VertaaLainaa.fi on lainojen vertailuun ja lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut kotimainen palvelu. VertaaLainaa.fi palvelussa vertaat lainoja helposti ja nopeasti. Voit halutessasi pyytää VertaaLainaa.fi palvelua kilpailuttamaan yli 25 pankkia ja rahalaitosta puolestasi. Voit täyttää palvelussa maksuttoman lainahakemuksen ja saada lainapäätöksen välittömästi. Lainaa voit hakea aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia.

VarmaLaina on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut lainapalvelu, josta voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa. Palvelun ikäraja on vain 18 vuotta ja lainaa voi hakea 1 - 20 vuoden maksuajalla. VarmaLaina kilpailuttaa asiakkaidensa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken, joka takaa varmasti hyvin kilpailutetut lainatarjoukset. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido mihinkään. Lainatuotteet joita VarmaLaina kilpailuttaa ovat: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto ja pankkilaina. Tutustu palveluun ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Rahalaitos on yksi tunnetuimmista lainanvälityspalveluista Suomessa. Jos sinä olet lainan tarpeessa, etkä oikein tiedä mistä sitä kannattaisi lähteä hakemaan, kannattaa sinun kääntyä Rahalaitoksen puoleen. Kun jätät lainahakemuksesi Rahalaitokselle, he tarkistavat sen ja välittävät sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Lopputuloksena sinä saat aina hyvin kilpailutettua lainaa Suomen johtavilta pankeilta ja muilta lainapalveluilta. Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa jopa 70.000 euroon asti, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Lue lisää ja pyydä lainatarjous!

Sortter on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Kun haet lainaa Sortterin kautta, se kilpailutetaan automaattisesti noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Sortter.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea jopa 60.000 euroon asti, maksuaika on 1 - 15 vuotta. Sortter on ainut lainapalvelu Suomessa, joka antaa kaikille lainoilleen parhaan koron takuun. Tutustu tarkemmin palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään!

Bank Norwegian on norjalainen pankki joka toimii myös Suomessa. Suomessa Bank Norwegian toimii vain verkossa, joten heillä ei ole lainkaan kiinteää "kivijalkapankkia". Bank Norwegian myöntää pankkilainaa 1000 - 60.000 euroa ja tarjoaa lainoille 1 - 15 vuoden maksuaikaa. Suomessa Bank Norwegian on toiminut jo vuodesta 2015 asti, joten he ovat palvelleet kymmeniä tuhansia Suomalaisia erilaisissa lainaratkaisuissa. Bank Norwegian pankista voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen tai yhdistää useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. 

Instabank on norjalainen pankki, joka tarjoaa omia palveluitaan vain verkossa. Lainatuote jota Instabank tarjoaa on kertaluontoinen pankkilaina. Instabank tarjoaa lainoihin todella joustavan takaisinmaksun. Jokainen Instabankin asiakas saa itse päättää haluavatko he lainaan kiinteän vai joustavan maksuajan. Kiinteä maksuaika tarkoittaa 3 - 15 vuoden maksuaikaa, jota lyhennetään kuukausittain. Joustava maksuaika tarkoittaa sitä, että saat itse päättää milloin ja paljonko haluat lainaa lyhentää. Valitessa joustavan maksuajan, voit siis pitää lyhennysvapaan kuukauden juuri silloin kun haluat. Lue lisää!  

POP Pankki tarjoaa asiakkailleen monenlaisia rahoitusratkaisuja ja yksi niistä on vakuudeton kulutusluotto. POP Pankin ikäraja lainanhakijoille on 18 vuotta. POP Pankki myöntää vakuudetonta lainaa 2000 - 20.000 euroa, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 10 vuotta. POP Pankki on meille Suomalaisille erittäin tuttu pankki. Nyt voit kilpailuttaa myös POP Pankin täysin maksutta palvelussamme. Lue miten POP Pankki toimii ja miten voit kilpailuttaa juuri tarvitsemasi kokoisen lainan myös POP Pankilla.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.

Lainaa jokaiselle sitä tarvitsevalle

Elämäntilanteet muuttuu, tulee yllättäviä menoja, sairastumisia, ilon aiheita, jne..

Se on osa elämää ja ymmärrettävää, mutta aina oma palkkapussi ei jousta elämän tuomissa tilanteissa.

Ei ole laisinkaan väärin ottaa lainaa, jos tilanne sitä vaatii, kunhan muistaa ottaa lainaa kohtuudella niin, että oma talous kestää myös lainan takaisinmaksun.

Suomenlainapalvelut.fi sivustolta löytyy lainaa jokaiselle sitä tarvitsevalle.

 

Valitse oikea lainatuote ja tee huolellinen lainavertailu

Toisinaan vastaan tulee tilanne, että tarvitsee lainaa heti, silloin on hyvä ottaa käyttöönsä nopea pikavippi muutaman sadan euron hankintaa varten.

On myös tavallista, että asiakas osaa varautua tuleviin tilanteisiin jo etukäteen, silloin hyvä vaihtoehto on elämän eri tilanteissa elävä joustoluotto.

Joustoluoton etuna on, että asiakas saa käyttöönsä 100 – 4000 euron suuruisen luottorajan, josta hän voi tehdä nostoja tarpeen mukaan.

Kulut ja korko tulee maksettavaksi siitä summasta mitä hakija nostaa tililleen.

Suurempiin hankintoihin monet suomalaiset ottavat käyttöönsä kertaluontoisesti tilille maksettavan kulutusluoton.

Kulutusluotto on suuruudeltaan 100 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka.

Kulutusluotto on Suomen suosituin laina ja monet sitä tarvitsevat hakevat lainaa netistä maksuttomalla hakemuksella.

Tämä kertaluontoisesti tilille maksettava laina on helppo hakea netti hakemuksella eikä lainaa varten tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.

 

Löydä itsellesi oikea laina

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Netti tarjoaa lainaa etsivälle hakijalle monenlaisia mahdollisuuksia.

Netistä myönnetään lainaa jokaiselle Suomen kansalaiselle, jolla on moitteettomasti hoidetut luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Lue myös Lainaajokaiselle.fi)

Yleisesti ottaen lainaa myönnetään työssä käyvälle henkilölle, mutta osa lainapalveluista myöntää lainaa luottotiedottomalle, eläkkeellä olevalle sekä työttömälle henkilölle, jolla kuitenkin tulee olla säännölliset tulot jostain etuudesta (tyollisyysrahasto.fi).

Paras ja ainoa tapa selvittää saatko lainaa, on täyttää ilmainen hakemus ja pyytää lainatarjous.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos määrittää tarkemmin omat lainaehtonsa.

Lainatarjouksen pyytäminen ja sen vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Vasta lopullinen lainapäätöksen allekirjoitus velvoittaa hakijan sitoutumaan lainan takaisinmaksuun.

 

Täytyykö lainalle hankkia takaus tai jokin muu vakuus?

Netistä löytyy lainaa jokaiselle hakijalle ilman, että hänen tarvitsee hankkia takausta tai muita vakuuksia lainalleen.

Tämä antaa hyvät mahdollisuudet monelle hakijalle, koska kaikilta ei yksinkertaisesti löydy lähipiiristä sopivaa henkilötakaajaa eikä monella ole antaa vakuuksia lainalle.

Hakija voi hakea lainaa netistä jopa 60.000 euroa (Poikkeuksena Rahalaitos, josta voi hakea lainaa jopa 70.000 euroon asti) ilman lainan vakuuksia.

Halutessaan hakija toki voi ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen hakijan.

Yhdessä lainaa hakemalla myönnettyyn lainaan saa paremmat lainaehdot, pidemmän maksuajan sekä todennäköisesti suuremman lainasumman.

 

Koska lainaa voi hakea?

Kivijalkapankkien aukioloajat on tiukasti määritelty arkipäivien ajaksi.

Netistä voit hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa kelloon katsomatta – periaatteessa mihin aikaan Sinulle sopii.

Tämä antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet joustavaan ja nopean lainan hakemiseen omien menojen ja työvuorojen mukaan.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat aina alustavan lainapäätöksen noin parissa minuutissa.

 

Mistä tiedän, voinko minä saada lainaa?

Ainoa keino selvittää asia, on täyttää valitsemasi lainapalvelun lainahakemus.

Lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen, joten alustavan päätöksen pyytäminen on riskitöntä.

Vain näin toimimalla voit selvittää voitko sinä saada lainaa.

Suomenlainapalvelut.fi sivustolla on noin 80 lainapalvelua, joten palvelusta löytyy hyvin todennäköisesti lainaa jokaiselle sitä tarvitsevalle.

 

Miten selvitän mikä lainapalveluista sopii juuri minun lainatarpeeseeni?

Alkuun kannattaa laskea hieman lainatarpeen budjettia.

Kuinka paljon tarvitset lainaa ja millaisen laina-ajan haluat lainallesi?

Mieti myös tarvitsetko lainaa heti tilille vai haluatko nostaa lainaa pienemmissä erissä tilillesi?

Tarvitsetko kenties remonttilainaa tai lainaa auton ostoon?

Näihin kysymyksiin, kun vastaat, olet jo lähellä Sinulle sopivaa lainaa.

 

Onko edullisen lainan löytäminen vaikeaa, tarvitsetko sen löytämiseen apua?

Sopivan lainan löytäminen onnistuu myös pyytämällä lainatarjoukset useammalta lainanmyöntäjältä kerralla.

Tässä hakijan apuna toimii maksuttomat lainan kilpailutuspalvelut kuten esimerkiksi LainanKilpailuttaja.fi ja VarmaLaina.fi

Näiden palveluiden kautta hakijan lainahakemus kilpailutetaan noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Lainan kilpailuttaminen onnistuu täyttämällä vain yksi hakemus ja välittää se lainanvälityspalveluiden hoidettavaksi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa edulliset lainatarjoukset vertailtavaksi ja pääset tekemään päätöksen mistä lainan haluaa ottaa.

Toki kilpailuttaminen ei vaadi hakijaa hyväksymään mitään lainaa, vaan hän voi tarvittaessa hylätä kaikki.

Lainan kilpailuttaminen on 100 % riskitöntä ja turvallista.

Lainan kilpailuttamispalvelun kautta saadut lainatarjoukset ovat täysin samat, kuin jos olisit itse hakenut lainaa noin 30 eri lainanmyöntäjältä.

 

VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fi:n ikäraja on 18 vuotta.

VarmaLaina.fi on täysin kotimainen lainapalvelu, joiden avulla voit kilpailuttaa lainat 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka.

Täytä lainahakemus normaalisti heidän sivuilla, jonka jälkeen he välittävät sen yhteistyökumppaneilleen.

Palvelun kautta löytyy lainaa jokaiselle, joka täyttää lainanmyöntäjien lainakriteerit.

Saat heiltä lainatarjoukset nopeasti nähtäville, joista voit valita halutessasi edullisimman tai mikä sinulle parhaiten sopii.

 

Hae nyt

 

 

LainanKilpailuttaja.fiLainanKilpailuttaja.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta

Kilpailutettavat lainasummat ovat 2000 – 60.000 euroa ja lainaa voi hakea ilman takaajia tai vakuuksia.

Lainan takaisinmaksuaika on väliltä 1 – 15 vuotta.

Palvelun kautta voi kilpailuttaa tarvitsemansa lainan noin 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen LainanKilpailuttaja.fi välittää hakemuksen hetkessä kaikille yhteistyöpankeilleen.

Tämä kilpailuasetelma antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet saada edullista lainaa.

Hae nyt
Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo