Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja takaajia

Täytä maksuton hakemus, saat lainapäätöksen välittömästi

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi noin 25 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Suosituimmat palvelut, joista saat lainaa heti:

VertaaLainaa.fi on lainojen vertailuun ja lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut kotimainen palvelu. VertaaLainaa.fi palvelussa vertaat lainoja helposti ja nopeasti. Voit halutessasi pyytää VertaaLainaa.fi palvelua kilpailuttamaan yli 25 pankkia ja rahalaitosta puolestasi. Voit täyttää palvelussa maksuttoman lainahakemuksen ja saada lainapäätöksen välittömästi. Lainaa voit hakea aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia.

VarmaLaina on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut lainapalvelu, josta voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa. Palvelun ikäraja on vain 18 vuotta ja lainaa voi hakea 1 - 20 vuoden maksuajalla. VarmaLaina kilpailuttaa asiakkaidensa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken, joka takaa varmasti hyvin kilpailutetut lainatarjoukset. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido mihinkään. Lainatuotteet joita VarmaLaina kilpailuttaa ovat: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto ja pankkilaina. Tutustu palveluun ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Rahalaitos on yksi tunnetuimmista lainanvälityspalveluista Suomessa. Jos sinä olet lainan tarpeessa, etkä oikein tiedä mistä sitä kannattaisi lähteä hakemaan, kannattaa sinun kääntyä Rahalaitoksen puoleen. Kun jätät lainahakemuksesi Rahalaitokselle, he tarkistavat sen ja välittävät sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Lopputuloksena sinä saat aina hyvin kilpailutettua lainaa Suomen johtavilta pankeilta ja muilta lainapalveluilta. Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa jopa 70.000 euroon asti, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Lue lisää ja pyydä lainatarjous!

Sortter on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Kun haet lainaa Sortterin kautta, se kilpailutetaan automaattisesti noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Sortter.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea jopa 60.000 euroon asti, maksuaika on 1 - 15 vuotta. Sortter on ainut lainapalvelu Suomessa, joka antaa kaikille lainoilleen parhaan koron takuun. Tutustu tarkemmin palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään!

Bank Norwegian on norjalainen pankki joka toimii myös Suomessa. Suomessa Bank Norwegian toimii vain verkossa, joten heillä ei ole lainkaan kiinteää "kivijalkapankkia". Bank Norwegian myöntää pankkilainaa 1000 - 60.000 euroa ja tarjoaa lainoille 1 - 15 vuoden maksuaikaa. Suomessa Bank Norwegian on toiminut jo vuodesta 2015 asti, joten he ovat palvelleet kymmeniä tuhansia Suomalaisia erilaisissa lainaratkaisuissa. Bank Norwegian pankista voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen tai yhdistää useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. 

Instabank on norjalainen pankki, joka tarjoaa omia palveluitaan vain verkossa. Lainatuote jota Instabank tarjoaa on kertaluontoinen pankkilaina. Instabank tarjoaa lainoihin todella joustavan takaisinmaksun. Jokainen Instabankin asiakas saa itse päättää haluavatko he lainaan kiinteän vai joustavan maksuajan. Kiinteä maksuaika tarkoittaa 3 - 15 vuoden maksuaikaa, jota lyhennetään kuukausittain. Joustava maksuaika tarkoittaa sitä, että saat itse päättää milloin ja paljonko haluat lainaa lyhentää. Valitessa joustavan maksuajan, voit siis pitää lyhennysvapaan kuukauden juuri silloin kun haluat. Lue lisää!  

POP Pankki tarjoaa asiakkailleen monenlaisia rahoitusratkaisuja ja yksi niistä on vakuudeton kulutusluotto. POP Pankin ikäraja lainanhakijoille on 18 vuotta. POP Pankki myöntää vakuudetonta lainaa 2000 - 20.000 euroa, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 10 vuotta. POP Pankki on meille Suomalaisille erittäin tuttu pankki. Nyt voit kilpailuttaa myös POP Pankin täysin maksutta palvelussamme. Lue miten POP Pankki toimii ja miten voit kilpailuttaa juuri tarvitsemasi kokoisen lainan myös POP Pankilla.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.

Näin haet lainaa heti tilille

Kenelle tahansa saattaa tulla tilanne, kun tarvitsisi lainaa heti tilille. 

Näitä tilanteita saattaa tulla täysin odottamatta, esimerkiksi auton hajotessa.

Lainaa on mahdollista saada lähes välittömästi, mutta silloin hakijan täytyy osata valita lainantarjoaja oikein ja lainan hakemisen täytyy sujua ilman ongelmia.

Sivustomme avulla saat vertailtua tämän hetken suosituimmat lainapalvelut. Tällä sivulla kerromme, miten löydät niistä ne, joista voit saada lainaa heti.

Alla muutamia vinkkejä lainan nopeaan saamiseen:

  • Etsi ensin ne lainapalvelut, joista voit saada lainaa sen verran kuin tarvitset. Tällä sivulla olevasta taulukosta näet nopeasti, kuinka suurta lainaa kukin lainapalvelu myöntää ja kuinka korkean iän he vaativat hakijalta.
  • Tarkista että lainapalvelu on avoinna. Muussa tapauksessa lainan käsittely siirtyy seuraavaan aamuun, kun lainapalvelu taas aukeaa.
  • Varmista, että lainapalvelu käyttää samaa pankkia kuin sinä. Muussa tapauksessa rahan siirrossa saattaa kestää 1-2 arkipäivää, koska rahat joudutaan siirtämään pankista toiseen.
  • Pyydä lainatarjous useammalta lainapalvelulta. Näin varmistat sen, että jos saat hylätyn päätöksen yhdestä palvelusta, voit kuitenkin samaan aikaan saada toiselta palvelulta hyväksytyn päätöksen.
  • Täytä lainahakemus aina huolellisesti. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen, tai siihen että lainapalvelu joutuu erikseen varmistamaan hakemuksen tietoja. Tämä taas hidastaa lainan saamista.
  • Muista että kun tarvitset lainaa yllättävään tilanteeseen, voit hakea lainaa heti Varmalaina.fi palvelusta ilman vakuuksia.

 

Lainahakemusten tekeminen

Kun olet vertaillut lainapalvelut ja löytänyt niistä parhaimmat, on aika siirtyä täyttämään lainahakemusta.

Mitä sitten kannattaa ottaa huomioon ennen hakemuksen tekemistä ja sen aikana, jotta saat mahdollisuuden saada lainaa heti?

Ennen hakemuksen täyttämistä, kannattaa varmistaa että sinulla on verkkopankkitunnukset ulottuvilla. Niitä käytetään yleensä palveluun tunnistautumisessa ennen hakemuksen täyttämistä tai sen jälkeen.

Jotkin lainapalvelut myös vaativat tositteita tuloistasi, joten ne kannattaa olla myös heti valmiina. Usein viimeisimmän kokonaisen kuukauden palkkatiedot riittävät. Helpoin tapa on ottaa esimerkiksi valokuva omasta palkka-tai eläkekuitista valmiiksi, jotta voit tarvittaessa liittää sen hakemukseesi.

Hakemusta tehdessä kannattaa täyttää kaikki tiedot huolellisesti ja oikein. Väärät tiedot voivat johtaa huonoimmassa tapauksessa hylättyyn hakemukseen.

Jotkin lainapalvelut eivät myöskään anna tehdä heti uutta hakemusta hylätyn hakemuksen jälkeen. Tämä taas aiheuttaa ongelmia, varsinkin jos tarvitset lainaa heti.

Tietyt lainantarjoajat antavat hakemuksen täyttämisen jälkeen mahdollisuuden todentaa tulotiedot käyttämällä Instator-palvelua. Tämä kannattaa hyödyntää, sillä se on paljon nopeampi tapa, kuin perinteisten liitteiden lähettäminen hakemuksen yhteydessä.

Instator-palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja automaattinen ohjelmisto todentaa hakijan tulotiedot. Kukaan muu ei pääse käsiksi tiliisi.

 

Kilpailuta hakemuksesi

Kilpailuta laina maksuttomissa lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneissa palveluissa.

Näiden lainankilpailutuspalveluiden avulla sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakemus, jonka jälkeen he välittävät sen omille yhteistyökumppaneilleen.

Nämä palvelut toimivat usein yhteistyössä noin 20-30 lainantarjoajan kanssa, joten saat varmasti kattavan listauksen lainatarjouksia.

Saamistasi tarjouksista voit vapaasti valita sen, mikä tilanteeseesi sopii parhaiten.

Tämän avulla saat siis nopeasti vertailtua itsellesi halvimman lainantarjoajan, jolta saat lainaa heti tilille.

Tämä on sen takia hyvä asia, koska monesti ihmiset hätiköivät lainan hakemisessa, eivätkä muista vertailla tai kilpailuttaa lainapalveluita.

Kun ajatuksena on, että lainaa pitää saada heti, johtaa se usein liian kalliin lainan ottamiseen.

 

Lainaa heti

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kun haet lainaa netistä, on se usein nopeaa ja helppoa sen johdosta, ettei netistä haettaviin lainoihin juuri koskaan vaadita vakuuksia tai takaajia.

Tämä nopeuttaa huomattavasti lainahakemusten käsittelyä ja takaa hakijoille nopeammat lainapäätökset hakemuksiin.

Vaikka lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia, kannattaa kuitenkin muistaa, että hakijalla tulee olla riittävän hyvä takaisinmaksukyky lainan saamiseksi.

Usein pikavippi ja joustoluotto ovat sellaisia lainatuotteita, joita kannattaa harkita, kun tarvitsee lainaa heti tilille.

Näissä lainasummat ovat 10 eurosta noin 2000 euroon. Niiden hakeminen on nopeaa ja lainatarjouksen saat lähes välittömästi hakemuksen jälkeen.

Lainatarjoukseen tulee aina tutustua tarkoin. Lainatarjouksen perusteella tulet hyväksymään lopullisen lainapäätöksen. Lainantarjoaja pyrkii kertomaan lainasta kaiken tarvittavan tiedon, mutta myös lainanhakijalla on vastuu tarkistaa lainasopimuksen ehdot niin, että hän ymmärtää millaisen lainan on ottamassa. Lisää kuluttajaluottojen linjauksista (kkv.fi)

Jos olet tehnyt ohjeittemme mukaan ja hakenut lainan palvelun ollessa auki, on laina käytettävissä yleisesti heti, kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

 

Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta

Tiesithän, että voit täysin ilmaiseksi pyytää lainatarjouksen kaikilta sivuiltamme löytyvistä lainapalveluista?

Mikään lainapalvelu ei peri maksuja hakemusten jättämisestä tai tarjouksen vastaanottamisesta.

Tarjousten pyytäminen on myös täysin riskitöntä, sillä se ei sido sinua vielä mihinkään. Voit rauhassa tutustua saamaasi lainatarjoukseen ja vasta tarjousta tutkittuasi, päättää hyväksytkö vai hylkäätkö sen.

Mikäli hylkäät saamasi tarjouksen, ei sinulle aiheudu mitään kustannuksia.

Kannattaa myös muistaa että lainoissa on 14 päivän peruutusoikeus. Mikäli joskus tarjouksen hyväksymisen jälkeen sinulle tuleekin tilanne, ettet tarvitsekaan lainaa, voit peruuttaa lainasopimuksen ja palauttaa lainasumman takaisin.

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo