Remonttilaina - Hae remonttilaina ilman vakuuksia

Vertailemalla löydät sopivan lainan kodin remontointiin

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi noin 25 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Suosituimmat lainapalvelut remonttilainalle:

VertaaLainaa.fi on lainojen vertailuun ja lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut kotimainen palvelu. VertaaLainaa.fi palvelussa vertaat lainoja helposti ja nopeasti. Voit halutessasi pyytää VertaaLainaa.fi palvelua kilpailuttamaan yli 25 pankkia ja rahalaitosta puolestasi. Voit täyttää palvelussa maksuttoman lainahakemuksen ja saada lainapäätöksen välittömästi. Lainaa voit hakea aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia.

VarmaLaina on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut lainapalvelu, josta voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa. Palvelun ikäraja on vain 18 vuotta ja lainaa voi hakea 1 - 20 vuoden maksuajalla. VarmaLaina kilpailuttaa asiakkaidensa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken, joka takaa varmasti hyvin kilpailutetut lainatarjoukset. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido mihinkään. Lainatuotteet joita VarmaLaina kilpailuttaa ovat: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto ja pankkilaina. Tutustu palveluun ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Rahalaitos on yksi tunnetuimmista lainanvälityspalveluista Suomessa. Jos sinä olet lainan tarpeessa, etkä oikein tiedä mistä sitä kannattaisi lähteä hakemaan, kannattaa sinun kääntyä Rahalaitoksen puoleen. Kun jätät lainahakemuksesi Rahalaitokselle, he tarkistavat sen ja välittävät sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Lopputuloksena sinä saat aina hyvin kilpailutettua lainaa Suomen johtavilta pankeilta ja muilta lainapalveluilta. Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa jopa 70.000 euroon asti, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Lue lisää ja pyydä lainatarjous!

Sortter on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Kun haet lainaa Sortterin kautta, se kilpailutetaan automaattisesti noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Sortter.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea jopa 60.000 euroon asti, maksuaika on 1 - 15 vuotta. Sortter on ainut lainapalvelu Suomessa, joka antaa kaikille lainoilleen parhaan koron takuun. Tutustu tarkemmin palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään!

Bank Norwegian on norjalainen pankki joka toimii myös Suomessa. Suomessa Bank Norwegian toimii vain verkossa, joten heillä ei ole lainkaan kiinteää "kivijalkapankkia". Bank Norwegian myöntää pankkilainaa 1000 - 60.000 euroa ja tarjoaa lainoille 1 - 15 vuoden maksuaikaa. Suomessa Bank Norwegian on toiminut jo vuodesta 2015 asti, joten he ovat palvelleet kymmeniä tuhansia Suomalaisia erilaisissa lainaratkaisuissa. Bank Norwegian pankista voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen tai yhdistää useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. 

Instabank on norjalainen pankki, joka tarjoaa omia palveluitaan vain verkossa. Lainatuote jota Instabank tarjoaa on kertaluontoinen pankkilaina. Instabank tarjoaa lainoihin todella joustavan takaisinmaksun. Jokainen Instabankin asiakas saa itse päättää haluavatko he lainaan kiinteän vai joustavan maksuajan. Kiinteä maksuaika tarkoittaa 3 - 15 vuoden maksuaikaa, jota lyhennetään kuukausittain. Joustava maksuaika tarkoittaa sitä, että saat itse päättää milloin ja paljonko haluat lainaa lyhentää. Valitessa joustavan maksuajan, voit siis pitää lyhennysvapaan kuukauden juuri silloin kun haluat. Lue lisää!  

POP Pankki tarjoaa asiakkailleen monenlaisia rahoitusratkaisuja ja yksi niistä on vakuudeton kulutusluotto. POP Pankin ikäraja lainanhakijoille on 18 vuotta. POP Pankki myöntää vakuudetonta lainaa 2000 - 20.000 euroa, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 10 vuotta. POP Pankki on meille Suomalaisille erittäin tuttu pankki. Nyt voit kilpailuttaa myös POP Pankin täysin maksutta palvelussamme. Lue miten POP Pankki toimii ja miten voit kilpailuttaa juuri tarvitsemasi kokoisen lainan myös POP Pankilla.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.

Remonttilainalla koti kuntoon

Remonttilaina on hyvä apu silloin, kun on tullut ajankohtaiseksi esimerkiksi kodin keittiön remontointi, kylpyhuoneen uudistaminen tai kun kodin seinät ja lattia kaipaa uutta pintaa.

Harvalla on laittaa monia satoja euroja omasta palkastaan remontoimiseen, saatika jos kyseessä on suurempi remontti, joka vaatii enemmän rahaa.

Remonttilaina on silloin ainoa ja oikea ratkaisu, että asiassa päästään eteenpäin. Remonttilainaa ei kuitenkaan kannata ajatella vain pelkkänä menoeränä, vaan remontilla voi olla pitkäkantoisemmat vaikutukset.

Joskus remontti on terveydellisistäkin syistä järkevää, ettei myöhemmin kodissa ilmenisi suurempia vahinkoja, kuten kosteusvaurioita. Selkeästi suunniteltu, nykyaikainen koti helpottaa arkea ja viihtyisässä kodissa on mukava viettää aikaa.

 

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ennen remonttilainan ottamista?

Remonttilainaa ei koskaan ole järkevää ottaa suinpäin, vaan aina ennen remontointia kannattaa tehdä tarkempi arvioi kuinka paljon remontti suunnilleen tulee maksamaan.

Kannattaa myös arvioida oman työn osuus ja se mitä oikeasti osaa ja kannattaa itse tehdä?

Tietyt työt kannattaa ehdottomasti teettää ammattilaisella, jos niistä ei itsellä ole aikaisempaa kokemusta tai siihen vaadittavaa ammattitutkintoa.

Remonttibudjetin arviointiin on syytä pyytää arvio palkkaamaltasi rakennusfirmalta. Myös remontissa tarvittavat työkalut ja materiaalit kannattaa kilpailuttaa useammassa rautakaupassa.

Kun remontin arvio on laskettu mahdollisimman tarkasti, on aika suunnitella remonttilainan hakemista. Budjettia ei koskaan kuitenkaan kannata vetää liian tiukalle, koska yleensä remontin edetessä vastaan voi tulla asioita, joihin ei ole täysin pystynyt varautumaan. Varsinkin, jos kyseessä on vanhempi talo mitä remontoi.

Aiheesta lisää: viisi vinkkiä remonttiin.

 

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Eri lainapalveluilla on hieman erilaiset kriteerit, mutta yleisesti ottaen lainaehdot ovat seuraavat: Lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen, jolla on riittävä maksukyky sekä puhtaat luottotiedot. Ikäraja vähintään 18 vuotta.

 

Millainen remonttilaina kannattaa hakea?

Ennen lainanhakua on tärkeää miettiä, millainen laina sopii juuri sinulle parhaiten.

Alle olemme listanneet erilaisia vaihtoehtoja, josta uskomme sinun löytävät itsellesi sopivimman.

 

Kulutusluotto – Kun kyseessä on suurempi remontti

Kulutusluotto on kertaluontoisesti tilille maksettava laina, joka on hyvä ratkaisu silloin, kyseessä on kodin suurempi/ laajempi remontointi. Kulutusluottoa voi hakea jopa 60.000 euroa, 1 – 20 vuoden maksuajalla.

Lainan myöntämisen jälkeen hakija saa lainalle takaisinmaksusuunnitelman, jolla lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa.

Kulutusluoton kuukausierät ovat saman suuruisia, joka kuukausi ja laina-ajan saa itse päättää vuoden tarkkuudella.

 

Joustoluotto – Kun remonttilainan kustannusarvio ei ole täysin varmaa

Jos remontin kustannusarvio ei ole täysin tiedossa tai olet päättänyt tarpeen tullen laajentaa remonttia muualle asuntoon, kannattaa rahoitusratkaisuksi valita joustoluotto.

Joustoluotto toimii siten, että saat aina tietyn suuruisen luottorajan vapaaseen käyttöösi. Voit nostaa lainaa tilillesi luottorajan puitteissa juuri sen verran mitä sillä hetkellä tarvitset ja lainan kulut sekä korko määräytyy nostojen mukaan.

Jos et tarvitse koko joustoluottoa heti käyttöösi, jää luoton loppusumma myöhempää käyttöä varten.

Maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, vapautuu remonttilainaa takaisin hakijan uudelleen käyttöä varten. Uutta lainahakemusta ei tarvitse tässä kohtaa enää täyttää.

 

Pikalaina – Kodin pientä pintaremonttia

Kun sopiva inspiraatio iskee, haluaisi aloittaa remontin saman tien. Pankkiin tarjoamien kulutusluottojen hakuprosessi voi kestää useita viikkoja ja haaveissa oli nopea kodin pintojen remontoiminen. Ei hätää, netistä haettava pikavippi on kuten kulutusluotto, mutta se on huomattavasti nopeampi hakea suoraan nettihakemuksella. Pikalainaa on nykyään helppo saada useampi tuhat euroa, pitkällä maksuajalla ilman takaajia tai vakuuksia.

 

Remonttilaina kannattaa aina kilpailuttaa

Oli tuleva remonttisi suuri tai pieni, kannattaa remonttilaina aina kilpailuttaa useamman lainantarjoajan välillä. Tämä tuntuu kuitenkin usein työläältä ja aikaa vievältä prosessilta, mutta onneksi se ei kuitenkaan ole sitä netissä löytyvien maksuttomien lainankilpailutuspalveluiden ansioista. Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästä lainan kuluissa ja korkomaksuissa sievoisen summan. Lainan kilpailuttaminen on tehty lainaa hakevalle henkilölle erittäin selkeäksi, joten ei ole mitään syytä, miksi laina ei kannattaisi kilpailuttaa ennen remontin aloittamista.

 

Lainan kilpailuttaminen on maksutonta kaikkien pankkien asiakkaille

Kilpailuta remonttilaina useamman lainanmyöntäjän välillä, niin tiedät mistä laina kannattaa ottaa.

Lainan kilpailuttaminen tapahtuu seuraavasti:

Valitset ensin lainapalvelut missä haluat kilpailuttaa remonttilainasi.

Tämän jälkeen täytät palvelun sivuilla olevan maksuttoman lainahakemuksen noin muutamassa minuutissa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen palvelu välittää jättämäsi lainahakemuksen jopa 30 eri pankille ja rahoituslaitokselle.

Huom. Täytät siis 30 hakemuksen sijaan, vain yhden helpon hakemuksen. Lainanmyöntäjät tekevät oman tarjouksensa ja näistä parhaimmat ja lainaehdoiltaan selkeimmät lähetetään hakijan vertailtavaksi.  Hakija saa rauhassa tutustua tulleisiin tarjouksiin ja päättää minkä lainan haluaa hyväksyä.

Ellei mikään tarjouksista miellytä, hakijalla on täysi oikeus olla hyväksymättä mitään ilman kustannuksia.

 

VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fi lainan kilpailutuspalvelun kautta hakijan laina kilpailutaan noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Hakijalla on mahdollisuus hakea remonttilainaa 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Takaisinmaksuaikaa lainalle saa 1 – 20 vuotta. VarmaLaina.fi on jo pitkään ollut yksi netin suosituimmista lainan kilpailutuspalveluista. Pyydä kotimaisesta palvelusta omat lainatarjouksesi ja pääset valitsemaan itsellesi parhaimman lainan. Palvelun käyttöön vaadittu ikäraja 18 vuotta.

 

Hae lainaa tästä

 

Rahoitu.fi

Rahoitu kilpailuttaa lainasiRahoitu.fi auttaa hakijaa kilpailuttamaan remonttilainan summille 2000 – 60.000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta. Rahoitu.fi tekee tiivistä yhteistyötä useiden Suomessa toimivien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa, joka takaa että hakija saa mahdollisimman kilpailukykyiset lainatarjoukset usealta lainanmyöntäjältä. Täytä maksuton lainahakemus ja saat muutamassa minuutissa useita varteen otettavia lainatarjouksia. Tutustu tarjouksiin ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö tarjoukset. Rahoitu.fi kilpailuttaa lainan puolestasi, sinä päätät. Ikäraja palvelun käyttöön 20 vuotta.

Hae lainaa tästä

 

Lähde: lainan kilpailuttaminen kannattaa (saastopankki.fi)

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo