Talousblogi

Lainatarjoukset, vinkit ja artikkelit

Oletko ensimmäistä kertaa hakemassa lainaa netistä?

Tältä sivulta löydät kaikki artikkelit joista saat hyvää tietoa lainoista ja lainan hakemisesta.

Suosittelemme!

Ikärajat ovat alkaen 18 vuotta. Edullisempaa pankkilainaa 1500 - 60.000 euroa. Maksuaikaa saat 1 - 20 vuotta. Lainanvälityspalvelut välittävät lainahakemuksesi usealle eri pankille. Voit kilpailuttaa myös vanhat lainasi uudelleen. Palveluiden käyttäminen on sinulle ilmaista. Voit kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen veloituksetta. Voit yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. Esimerkki lainanvälityspalvelun lainasta: Lainaa 10.000 €, Laina-aika 10 v, Kuukausierä 135 €, Todellinen vuosikorko 10,47 %.

Hae varma joustoluotto netistä. Pankkien luottokortit ovat nykyään kalliimpia kuin netin joustoluotot. Kerromme miten ja mistä joustoluoton saa helpoiten. Vältä kalliit ja vanhan aikaiset luottokortit ja ota niiden tilalle nykyaikainen joustoluotto. Joustoluotto voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Miten lainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla? Onko lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla turvallista? Kuka voi hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla? Mistä laina kannattaa hakea? Täältä vinkit lainan hakemiseen.

Mitä tarkoittaa lainan todellinen vuosikorko? Mitä asioita lainavertailussa tulee ottaa huomioon? Mistä tietää mikä on halvin laina? Täältä vinkit lainojen vertailuun.

Koska sinä olet viimeksi kilpailuttanut nykyisen lainasi? Onko vanhaa lainaa mitään järkeä kilpailuttaa? Onko lainan kilpailuttaminen vaikeaa? Entä, jos on useampi laina maksettavana? Täältä vinkit ja neuvot nykyisen lainan kilpailuttamiseen.

Onko mahdollista saada veronpalautus ennakkoon? Verohallinnon kautta veronpalautuksen maksupäivää ei voi muuttaa. Toisinaan lainatarve olisi tarpeen jo ennen veronpalautuksen maksupäivää.  Voit hakea lainaa ja maksaa laina pois veronpalautuksilla. Lue lisää, niin kerromme kuinka saat veronpalautuksen ennakkoon. 

Ajat ja käsitteet muuttuvat. Onko nopea laina aina kallis laina? Miten uusi lainsäädäntö vakuudettomissa lainoissa on muuttunut? Miten hakija voi itse varmistaa, että saa lainaa nopeasti?

Jokainen lainaa tarvitseva haluaa saada sen mahdollisimman edullisesti Seuraavassa artikkelissa kerromme tarkemmin miten saada lainaa pienellä korolla? Pohdimme myös voiko lainan korkoon itse vaikuttaa ja jos voi, niin miten?

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo