Lainaa netistä ilman vakuuksia 60.000 € asti

Me autamme löytämään edullista lainaa netistä

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi noin 25 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Suosituimmat palvelut, joista voit hakea lainaa netissä:

*Löydät lisää pankkien ja muiden rahalaitosten esittelyjä ja arvosteluja palvelusta Vertaalainaa.fi, josta voi myös hakea lainaa netistä aina 60 000 € asti.

VertaaLainaa.fi on lainojen vertailuun ja lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut kotimainen palvelu. VertaaLainaa.fi palvelussa vertaat lainoja helposti ja nopeasti. Voit halutessasi pyytää VertaaLainaa.fi palvelua kilpailuttamaan yli 25 pankkia ja rahalaitosta puolestasi. Voit täyttää palvelussa maksuttoman lainahakemuksen ja saada lainapäätöksen välittömästi. Lainaa voit hakea aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia.

VarmaLaina on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut lainapalvelu, josta voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa. Palvelun ikäraja on vain 18 vuotta ja lainaa voi hakea 1 - 20 vuoden maksuajalla. VarmaLaina kilpailuttaa asiakkaidensa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken, joka takaa varmasti hyvin kilpailutetut lainatarjoukset. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido mihinkään. Lainatuotteet joita VarmaLaina kilpailuttaa ovat: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto ja pankkilaina. Tutustu palveluun ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Rahalaitos on yksi tunnetuimmista lainanvälityspalveluista Suomessa. Jos sinä olet lainan tarpeessa, etkä oikein tiedä mistä sitä kannattaisi lähteä hakemaan, kannattaa sinun kääntyä Rahalaitoksen puoleen. Kun jätät lainahakemuksesi Rahalaitokselle, he tarkistavat sen ja välittävät sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Lopputuloksena sinä saat aina hyvin kilpailutettua lainaa Suomen johtavilta pankeilta ja muilta lainapalveluilta. Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa jopa 70.000 euroon asti, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Lue lisää ja pyydä lainatarjous!

Sortter on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Kun haet lainaa Sortterin kautta, se kilpailutetaan automaattisesti noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Sortter.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea jopa 60.000 euroon asti, maksuaika on 1 - 15 vuotta. Sortter on ainut lainapalvelu Suomessa, joka antaa kaikille lainoilleen parhaan koron takuun. Tutustu tarkemmin palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään!

Bank Norwegian on norjalainen pankki joka toimii myös Suomessa. Suomessa Bank Norwegian toimii vain verkossa, joten heillä ei ole lainkaan kiinteää "kivijalkapankkia". Bank Norwegian myöntää pankkilainaa 1000 - 60.000 euroa ja tarjoaa lainoille 1 - 15 vuoden maksuaikaa. Suomessa Bank Norwegian on toiminut jo vuodesta 2015 asti, joten he ovat palvelleet kymmeniä tuhansia Suomalaisia erilaisissa lainaratkaisuissa. Bank Norwegian pankista voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen tai yhdistää useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. 

Instabank on norjalainen pankki, joka tarjoaa omia palveluitaan vain verkossa. Lainatuote jota Instabank tarjoaa on kertaluontoinen pankkilaina. Instabank tarjoaa lainoihin todella joustavan takaisinmaksun. Jokainen Instabankin asiakas saa itse päättää haluavatko he lainaan kiinteän vai joustavan maksuajan. Kiinteä maksuaika tarkoittaa 3 - 15 vuoden maksuaikaa, jota lyhennetään kuukausittain. Joustava maksuaika tarkoittaa sitä, että saat itse päättää milloin ja paljonko haluat lainaa lyhentää. Valitessa joustavan maksuajan, voit siis pitää lyhennysvapaan kuukauden juuri silloin kun haluat. Lue lisää!  

POP Pankki tarjoaa asiakkailleen monenlaisia rahoitusratkaisuja ja yksi niistä on vakuudeton kulutusluotto. POP Pankin ikäraja lainanhakijoille on 18 vuotta. POP Pankki myöntää vakuudetonta lainaa 2000 - 20.000 euroa, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 10 vuotta. POP Pankki on meille Suomalaisille erittäin tuttu pankki. Nyt voit kilpailuttaa myös POP Pankin täysin maksutta palvelussamme. Lue miten POP Pankki toimii ja miten voit kilpailuttaa juuri tarvitsemasi kokoisen lainan myös POP Pankilla.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.

Lainaa netistä – helposti ja nopeasti

Nykyaikana netistä haetut lainat ovat nostaneet jatkuvasti suosiotaan perinteiseen pankista haettuun lainaan verrattuna.

Yksi netin kulutusluottojen suosion syynä on varmasti sen hakemisen helppous ja nopeus.

Voit hakea lainaa netistä, olit sitten missä tahansa, kunhan sinulle on käytössäsi esimerkiksi puhelin tai tietokone.

Toinen syy on se, ettei hakija tarvitse lähes koskaan vakuuksia tai takaajia, kun hakee lainaa netistä.

Pankista haettuun lainaan kun tarvitsee lähes aina vakuuden tai takaajan, joka taas hidastaa ja vaikeuttaa lainan saantia.

Netissä toimiikin useita lainapalveluita, joista edullisimman löytäminen voi olla vaikeaa ilman apua.

Siksi me Suomenlainapalvelut.fi:ssä autamme sinua parhaiden lainantarjoajien löytämisessä.

Voit helposti vertailla suosituimmat lainantarjoajat meidän sivulla, pyytää lainatarjouksia ja näin löytää sinulle sopivimman ja edullisimman lainan netistä, mihin tahansa tarpeeseen.

Voit hakea lainaa netistä myös Käyttölainat.fi palvelussa.

 

Lainahakemus netissä

Kun olet hakemassa lainaa netistä, et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

Sinun ei myöskään tarvitse selitellä, mihin olet lainaa käyttämässä.

Lainahakemuksia varten kannattaa kuitenkin aina varata omat verkkopankkitunnukset, sillä niitä käytetään lähes aina palveluun tunnistautumisessa.

Lainahakemuksissa sinulta voidaan kysyä seuraavia tietoja:

  • Henkilötiedot, osoite ja puhelinnumero
  • Tietoa kuukausittaisista tuloista ja menoista
  • Asumismuoto, sekä montako henkeä taloudessa asuu
  • Hakemasi lainasumma ja maksuaika
  • Tietoa mahdollisista aiemmista lainoista

Näiden perusteella lainantarjoaja tekee arvion siitä, millaisen lainatarjouksen he voivat sinulle antaa.

Voi myös olla mahdollista, että lainapalvelu ei voi myöntää sinulle hakemaasi lainaa tietojesi perusteella. Syyt kielteiseen lainapäätökseen voivat olla, heikko maksukyky, merkinnät luottotiedoissa sekä muutaman myyt syyt, mistä voit lukea tarkemmin ylen artikkelista.

Kun haet lainaa netistä, saat hakemuksen lähettämisen jälkeen lainapäätöksen lähes välittömästi, joten sinun ei tarvitse turhaan odotella että saatko lainaa vai et.

 

Laina netistä ilman kuluja ja korkoja

Tiesitkö, että sinun on mahdollista hakea lainaa nopeasti netistä täysin ilman korkoa ja kuluja?

Koroton laina on uusille asiakkailla tarjottava etu, jossa he saavat täysin ilmaisen lainan. He maksavat takaisin siis täysin saman summan, kuin mitä lainasivatkin.

Koroton ensilaina on usein summaltaan 10-1000 euroa ja maksuaikaa siihen saa noin kuukauden.

Jos siis olet pienen lainan tarpeessa, suosittelemme tutustumaan näihin lainantarjoajiin, jotka tätä etua tarjoavat.

 

Hae laina aina harkiten

Suosittelemme aina laskemaan mahdollisimman tarkkaan tarvitsemasi lainasumman. Lainaa kannattaa hakea vain sen verran, kuin todella tarvitsee.

Monia saattaa houkutella ottaa hieman ylimääräistä käyttörahaa samalla, kun hakee lainaa netistä muuhun tarkoitukseen.

Tämä ei kuitenkaan ole suositeltavaa missään tapauksessa. Kannattaa aina miettiä muita vaihtoehtoja, jos haluat hieman ylimääräistä käyttörahaa.

Kannattaa esimerkiksi suunnitella, jos voit säästää joistain muista kuluista.

Viisi vinkkiä, kun haet lainaa netistä:

  1. Arvioi oma budjettisi. Ennen lainan hakemista, mieti tarkkaan kuinka paljon tarvitset lainaa. Laske myös omat tulot ja menosi, jotta tiedät, kuinka suureen kuukausierään sinulla on varaa. Kuukausierän maksimisuuruus kannattaa miettiä siten, että sinulla kuitenkin jää rahaa myös säästöön yllättäviä ja äkillisiä menoja varten.
  2. Vertaile nettilainat. Aloita lainojen etsiminen vertailemalla sopivia lainapalveluita meidän kautta. Näet nopeasti ne lainapalvelut, jotka myöntävät tarpeeksi suurta lainaa, sekä sen, ketkä myöntävät sinun ikäiselle hakijalle lainaa.
  3. Pyydä useita lainatarjouksia. Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Tästä syystä tarjouksia kannattaa pyytää mahdollisimman monesta paikasta, jotta saat kattavan kokonaiskuvan tämän hetken lainatarjonnasta.
  4. Tutustu lainatarjousten ehtoihin. Lainatarjoukset kannattaa käydä huolellisesti läpi, ennen kuin hyväksyt mitään niistä. Tarjouksesta näet heti lainan kokonaiskustannukset, kuukausierän, sekä muut tarvittavat tiedot, joita tarvitset halvimman lainan löytämiseksi.
  5. Lyhennä lainaa mahdollisimman nopeasti. Laina kannattaa maksaa takaisin aina niin pian kuin mahdollista. Sinun on aina mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko laina kerralla takaisin, eikä siitä aiheudu sinulle mitään ylimääräisiä kustannuksia. Mitä nopeammin maksat lainaa takaisin, sitä vähemmän siihen ehtii kertymään korkoja ja kuluja.

 

Lainaa netistä vai pankista?

Vaikka netistä haettavien lainojen suosio kohoaakin kovaa vauhtia, on pankkilainoille edelleen kysyntää. Yleisin pankista haettava laina on edelleen asuntolaina.

Asuntolaina on usein sen verran suuri, ettei siihen välttämättä löydy netistä tarpeeksi suurta lainaa.

Pankkilainat sopivat myös henkilöille, joilla ei ole ongelmaa löytää vakuuksia tai takaajia ja he myös jaksavat kuluttaa lainan hakemiseen enemmän aikaa.

Netistä haettava laina taas sopii ihmisille, jotka tarvitsevat lainan nopeasti. Usein ihmisillä, jotka hakevat lainaa netistä, ei ole tarvittavia vakuuksia tai takaajia pankkilainaan.

Nettilainoihin kun ei lähes koskaan vaadita vakuuksia, eikä takaajia. Nettilainojen hakeminenkin on paljon nopeampaa, koska sinun ei tarvitse varata aikaa neuvotteluihin, vaan voit jättää lainahakemuksen koska tahansa ja yleensä saat lainapäätöksen muutamissa minuuteissa.

 

Pitääkö laina ottaa, jos tekee hakemuksen netissä?

Ei tarvitse. Mikään sivuillamme esitellyistä lainapalveluista ei sido sinua ottamaan lainaa silloin, kun teet lainahakemuksen.

Kun teet lainahakemuksen, saat lainatarjouksen yleensä sähköpostiisi. Voit rauhassa tutustua saamasi lainatarjoukseen ja vasta sitten päättää, hyväksytkö sen vai et.

Mikäli hylkäät tarjouksen, ei siitä aiheudu sinulle mitään kuluja. Voit siis täysin huolettaa pyytää lainatarjoukset niin monelta lainantarjoajalta kuin haluat.

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo