Edullinen laina löytyy kilpailuttamalla useita pankkeja

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi noin 25 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Hae edullinen laina alla olevista lainapalveluista:

VertaaLainaa.fi on lainojen vertailuun ja lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut kotimainen palvelu. VertaaLainaa.fi palvelussa vertaat lainoja helposti ja nopeasti. Voit halutessasi pyytää VertaaLainaa.fi palvelua kilpailuttamaan yli 25 pankkia ja rahalaitosta puolestasi. Voit täyttää palvelussa maksuttoman lainahakemuksen ja saada lainapäätöksen välittömästi. Lainaa voit hakea aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia.

VarmaLaina on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut lainapalvelu, josta voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa. Palvelun ikäraja on vain 18 vuotta ja lainaa voi hakea 1 - 20 vuoden maksuajalla. VarmaLaina kilpailuttaa asiakkaidensa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken, joka takaa varmasti hyvin kilpailutetut lainatarjoukset. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido mihinkään. Lainatuotteet joita VarmaLaina kilpailuttaa ovat: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto ja pankkilaina. Tutustu palveluun ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Rahalaitos on yksi tunnetuimmista lainanvälityspalveluista Suomessa. Jos sinä olet lainan tarpeessa, etkä oikein tiedä mistä sitä kannattaisi lähteä hakemaan, kannattaa sinun kääntyä Rahalaitoksen puoleen. Kun jätät lainahakemuksesi Rahalaitokselle, he tarkistavat sen ja välittävät sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Lopputuloksena sinä saat aina hyvin kilpailutettua lainaa Suomen johtavilta pankeilta ja muilta lainapalveluilta. Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa jopa 70.000 euroon asti, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Lue lisää ja pyydä lainatarjous!

Sortter on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Kun haet lainaa Sortterin kautta, se kilpailutetaan automaattisesti noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Sortter.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea jopa 60.000 euroon asti, maksuaika on 1 - 15 vuotta. Sortter on ainut lainapalvelu Suomessa, joka antaa kaikille lainoilleen parhaan koron takuun. Tutustu tarkemmin palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään!

Bank Norwegian on norjalainen pankki joka toimii myös Suomessa. Suomessa Bank Norwegian toimii vain verkossa, joten heillä ei ole lainkaan kiinteää "kivijalkapankkia". Bank Norwegian myöntää pankkilainaa 1000 - 60.000 euroa ja tarjoaa lainoille 1 - 15 vuoden maksuaikaa. Suomessa Bank Norwegian on toiminut jo vuodesta 2015 asti, joten he ovat palvelleet kymmeniä tuhansia Suomalaisia erilaisissa lainaratkaisuissa. Bank Norwegian pankista voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen tai yhdistää useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. 

Instabank on norjalainen pankki, joka tarjoaa omia palveluitaan vain verkossa. Lainatuote jota Instabank tarjoaa on kertaluontoinen pankkilaina. Instabank tarjoaa lainoihin todella joustavan takaisinmaksun. Jokainen Instabankin asiakas saa itse päättää haluavatko he lainaan kiinteän vai joustavan maksuajan. Kiinteä maksuaika tarkoittaa 3 - 15 vuoden maksuaikaa, jota lyhennetään kuukausittain. Joustava maksuaika tarkoittaa sitä, että saat itse päättää milloin ja paljonko haluat lainaa lyhentää. Valitessa joustavan maksuajan, voit siis pitää lyhennysvapaan kuukauden juuri silloin kun haluat. Lue lisää!  

POP Pankki tarjoaa asiakkailleen monenlaisia rahoitusratkaisuja ja yksi niistä on vakuudeton kulutusluotto. POP Pankin ikäraja lainanhakijoille on 18 vuotta. POP Pankki myöntää vakuudetonta lainaa 2000 - 20.000 euroa, maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 10 vuotta. POP Pankki on meille Suomalaisille erittäin tuttu pankki. Nyt voit kilpailuttaa myös POP Pankin täysin maksutta palvelussamme. Lue miten POP Pankki toimii ja miten voit kilpailuttaa juuri tarvitsemasi kokoisen lainan myös POP Pankilla.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.

Edullinen laina netistä

Netistä löytyy kymmeniä vakuudetonta lainaa myöntäviä lainapalveluita. Jokaisella lainapalvelulla on omat hinnastonsa lainoilleen, joten miten sitten on mahdollista löytyy edullinen laina kaiken tarjonnan seasta?

Edullinen laina löytyykin ainoastaan vertailemalla eri lainantarjoajia. Lainanhakijan tulee käyttää hieman aikaansa tutustuakseen mahdollisimman moneen lainapalveluun, sekä heidän lainaehtoihin ja hinnoitteluun.

 

Edullisen lainan hakeminen

Lainojen hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan netin välityksellä. Hakemusten täyttäminen ja lainasopimusten allekirjoittaminen onnistuu vaikka kotisohvalta käsin kännykän avulla.

Lainatarjouksia voi tehdä niin moniin paikkoihin kuin haluaa, sillä se ei maksa mitään, eikä sido ottamaan lainaa. Niitä myös kannattaa pyytää, sillä ainoastaan saamastasi tarjouksesta näet kaikki todelliset kulut ja korot hakemallesi lainasummalle.

Sinulla on aina täysi oikeus hylätä saamasi tarjous, mikäli se ei ollutkaan niin edullinen kuin olit toivonut. Tarjousten hylkääminen ei aiheuta mitään kustannuksia.

Ennen kuin voit saada tarjouksen lainapalvelulta, tulee sinun täyttää heidän asettamat vaatimukset. 

Yleisimmät vaatimukset ovat puhtaat luottotiedot ja täysi-ikäisyys, joskin monet lainapalvelut voivat vaatia 18 vuotta korkeampaakin ikää.

Muita vaatimuksia lainan saamiseksi ovat usein vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymä.*

*Kilpailuta puhelinliittymä maksuttomassa Vertaaliittymät.fi palvelussa.

 

Kilpailuta edullinen laina

Edullinen laina löytyy vain vertailemalla lainoja ja lainantarjoajia, mutta se voi olla erittäin työlästä sellaiselle henkilölle, joka ei ole aiemmin hakenut netistä lainaa.

Tähän löytyy myös ilmaisia palveluita, jotka auttavat sinua edullisen lainan löytämisessä. Näiden palveluiden avulla voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa lainasi lähes 30 pankilla ja lainanantajalla.

Lainan kilpailuttaminen onnistuu normaalisti yhdellä hakemuksella, joten sen tekeminen ei eroa juuri mitenkään normaalin lainan hakemisesta.

Näiden palveluiden käyttö on sinulle täysin maksutonta, eikä tarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa vaan sinulla on täysi oikeus kieltäytyä vaikka niistä kaikista.

Kattavamman pankki ja rahoitusyhtiö listauksen löydät, kun siirryt palvelumme etusivulle: Suomenlainapalvelut.fi

 

VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fiVarmaLaina.fi on täysin kotimainen lainapalvelu, joiden avulla voit kilpailuttaa lainat 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka.

On mielessäsi sitten pikavippi tai suurempi kulutusluotto, onnistuu edullisen lainan etsiminen helposti heidän palvelun avulla.

Täytä lainahakemus normaalisti heidän sivuilla, jonka jälkeen he välittävät sen yhteistyökumppaneilleen. Saat heiltä lainatarjoukset nopeasti nähtäville, joista voit valita halutessasi edullisimman tai mikä sinulle parhaiten sopii.

VarmaLaina.fi:n ikäraja on 18 vuotta.

Hae nyt

 

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi kilpailuttaa lainasi 2000 – 60.000 euron väliltä ilmaiseksi. Maksuaikaa voit valita joustavasti 1-15 vuotta.

Kaikki heidän kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin tarvitse takaajia.

Edullinen laina löytyy nopeasti ja helposti heidän avulla, eikä sinun tarvitse itse kuluttaa aikaa tekemällä monia hakemuksia moniin eri lainapalveluihin.

Voit myös helposti etsiä edullisemman lainan vanhan lainasi tilalle tai yhdistää kaikki aiemmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Rahoitu.fi ikäraja on 20 vuotta.

Hae nyt

 

Lisätietoa: Kauppalehti on listannut Suomen parhaat pankit.

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo