Edullinen laina löytyy kilpailuttamalla useita pankkeja

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa

Kuvake1

Vertaa pankkeja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ lainanmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa!

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi noin 25 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.

Edullinen laina netistä

Netistä löytyy kymmeniä vakuudetonta lainaa myöntäviä lainapalveluita. Jokaisella lainapalvelulla on omat hinnastonsa lainoilleen, joten miten sitten on mahdollista löytyy edullinen laina kaiken tarjonnan seasta?

Edullinen laina löytyykin ainoastaan vertailemalla eri lainantarjoajia. Lainanhakijan tulee käyttää hieman aikaansa tutustuakseen mahdollisimman moneen lainapalveluun, sekä heidän lainaehtoihin ja hinnoitteluun.

 

Edullisen lainan hakeminen

Lainojen hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan netin välityksellä. Hakemusten täyttäminen ja lainasopimusten allekirjoittaminen onnistuu vaikka kotisohvalta käsin kännykän avulla.

Lainatarjouksia voi tehdä niin moniin paikkoihin kuin haluaa, sillä se ei maksa mitään, eikä sido ottamaan lainaa. Niitä myös kannattaa pyytää, sillä ainoastaan saamastasi tarjouksesta näet kaikki todelliset kulut ja korot hakemallesi lainasummalle.

Sinulla on aina täysi oikeus hylätä saamasi tarjous, mikäli se ei ollutkaan niin edullinen kuin olit toivonut. Tarjousten hylkääminen ei aiheuta mitään kustannuksia.

Ennen kuin voit saada tarjouksen lainapalvelulta, tulee sinun täyttää heidän asettamat vaatimukset. 

Yleisimmät vaatimukset ovat puhtaat luottotiedot ja täysi-ikäisyys, joskin monet lainapalvelut voivat vaatia 18 vuotta korkeampaakin ikää.

Muita vaatimuksia lainan saamiseksi ovat usein vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymä.*

*Kilpailuta puhelinliittymä maksuttomassa Vertaaliittymät.fi palvelussa.

 

Kilpailuta edullinen laina

Edullinen laina löytyy vain vertailemalla lainoja ja lainantarjoajia, mutta se voi olla erittäin työlästä sellaiselle henkilölle, joka ei ole aiemmin hakenut netistä lainaa.

Tähän löytyy myös ilmaisia palveluita, jotka auttavat sinua edullisen lainan löytämisessä. Näiden palveluiden avulla voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa lainasi lähes 30 pankilla ja lainanantajalla.

Lainan kilpailuttaminen onnistuu normaalisti yhdellä hakemuksella, joten sen tekeminen ei eroa juuri mitenkään normaalin lainan hakemisesta.

Näiden palveluiden käyttö on sinulle täysin maksutonta, eikä tarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa vaan sinulla on täysi oikeus kieltäytyä vaikka niistä kaikista.

Kattavamman pankki ja rahoitusyhtiö listauksen löydät, kun siirryt palvelumme etusivulle: Suomenlainapalvelut.fi

 

VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fiVarmaLaina.fi on täysin kotimainen lainapalvelu, joiden avulla voit kilpailuttaa lainat 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka.

On mielessäsi sitten pikavippi tai suurempi kulutusluotto, onnistuu edullisen lainan etsiminen helposti heidän palvelun avulla.

Täytä lainahakemus normaalisti heidän sivuilla, jonka jälkeen he välittävät sen yhteistyökumppaneilleen. Saat heiltä lainatarjoukset nopeasti nähtäville, joista voit valita halutessasi edullisimman tai mikä sinulle parhaiten sopii.

VarmaLaina.fi:n ikäraja on 18 vuotta.

Hae nyt

 

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi kilpailuttaa lainasi 2000 – 60.000 euron väliltä ilmaiseksi. Maksuaikaa voit valita joustavasti 1-15 vuotta.

Kaikki heidän kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin tarvitse takaajia.

Edullinen laina löytyy nopeasti ja helposti heidän avulla, eikä sinun tarvitse itse kuluttaa aikaa tekemällä monia hakemuksia moniin eri lainapalveluihin.

Voit myös helposti etsiä edullisemman lainan vanhan lainasi tilalle tai yhdistää kaikki aiemmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Rahoitu.fi ikäraja on 20 vuotta.

Hae nyt

 

Lisätietoa: Kauppalehti on listannut Suomen parhaat pankit.

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo