Edullinen laina

Edullinen laina netistä

Netistä löytyy kymmeniä vakuudetonta lainaa myöntäviä lainapalveluita. Jokaisella lainapalvelulla on omat hinnastonsa lainoilleen, joten miten sitten on mahdollista löytyy edullinen laina kaiken tarjonnan seasta?

Edullinen laina löytyy ainoastaan vertailemalla lainantarjoajia. Hakijan tulee käyttää hieman aikaansa tutustuakseen mahdollisimman moneen lainapalveluun, sekä heidän lainaehtoihin ja hinnoitteluun.

Olemme helpottaneet edullisen lainan etsijöiden työtä lisäämällä tälle sivulle muutamia suosittuja lainantarjoajia, jotka myöntävät lainaa edullisesti. Osa lainapalveluista myöntää myös korotonta lainaa uusille asiakkaille, joten sen edullisemmaksi ei laina voi enää mennä.

Vinkki: VertaaLainaa.fi – palvelu esittelee, mihin mitäkin lainaa kannattaa hakea.

 

Edullisen lainan hakeminen

Lainojen hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan netin välityksellä. Hakemusten täyttäminen ja lainasopimusten allekirjoittaminen onnistuu vaikka kotisohvalta käsin kännykän avulla.

Lainatarjouksia voi tehdä niin moniin paikkoihin kuin haluaa, sillä se ei maksa mitään, eikä sido ottamaan lainaa. Niitä myös kannattaa pyytää, sillä ainoastaan saamastasi tarjouksesta näet kaikki todelliset kulut ja korot hakemallesi lainasummalle.

Sinulla on aina täysi oikeus hylätä saamasi tarjous, mikäli se ei ollutkaan niin edullinen kuin olit toivonut. Tarjousten hylkääminen ei aiheuta mitään kustannuksia.

Ennenkuin voit saada tarjouksen lainapalvelulta, tulee sinun täyttää heidän asettamat vaatimukset. 

Yleisimmät vaatimukset ovat puhtaat luottotiedot ja täysi-ikäisyys, joskin monet lainapalvelut voivat vaatia 18 vuotta korkeampaakin ikää.

Muita vaatimuksia lainan saamiseksi ovat usein vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymä.

 

Ilmainen ensilaina

Useampi lainapalvelu myöntää uusille asiakkaille ilmaista ensilainaa. Yleisin maksuaika korottomalla ja kuluttomalla lainalle on 1 kuukausi.

Joustoluotoissa myönnetään ensimmäinen nosto ilman kuluja tai ensimmäisen kuukauden aikana tehdyt nostot ilman kuluja. Tässä on huomioitavaa että joustoluotossa kuluja ilmaiseen lainaan voi kertyä, jos lainaa ei maksa kokonaisuudessaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Lisäsimme alle muutaman suosituimman lainapalvelun, joista voit saada edullisen ensilainan.

 

Suomilimiitti

Suomilimiitin kautta voit hakea edullista lainaa 2000 euroon saakka. He myöntävät ensinoston ilman korkoa ja kulua, johon saa maksuaikaa keskimäärin 45 päivää.

Kun maksat nostamasi lainan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, tulee sinun maksaa takaisin vain se mitä lainasitkin.

Jos kuitenkin haluat maksaa lainasi takaisin osissa, on sekin mahdollista. Kuitenkin ensimmäisen eräpäivän jälkeen jäljelle jäävälle summalle kertyy korot ja kulut hinnaston mukaisesti.

Suomilimiitin ikäraja on 21 vuotta.

Lue lisää

 

HelppoLaina.fi

HelppoLainan kautta voit hakea edullista joustoluottoa 100-4000 euroa. Ensimmäisen kuukauden saat 0% koroilla ja kuluilla*.

Voit siis ensimmäisen kuukauden aikana tehdä niin useita nostoja kuin haluat ja käyttää lainastasi sen määrän mitä tarvitset.

* Ei koske asiakkaita, joilla on voimassa oleva Credit24-tili.

Helppolainan joustoluotossa ei ole lainkaan nostokuluja, joita kuitenkin monet muut palvelut edelleen perivät. Siksi heidän joustoluotto onkin loistava valinta, kun mielessä on edullinen laina.

HelppoLaina.fi palvelun ikäraja on 19 vuotta.

Lue lisää

 

Ferratum

Ferratumin 2000 euron joustoluotto on edullinen laina, sillä saat ensimmäisen noston ilman nostopalkkiota sekä 30 päivää korotonta maksuaikaa. Tämä etu koskee Ferratumin uusia asiakkaita.

Kun haet itsellesi joustoluoton, on se jatkossa aina käytettävissäsi. Mutta mikäli et nosta luottoa tilille tai maksat sen kokonaisuudessaan takaisin, ei sinulle kerry mitään maksettavaa.

Kun maksat luottoa takaisin, vapautuu lyhennetty osuus pian taas käytettäväksesi.

Ferratumin ikäraja on 21 vuotta.

Lue lisää

Kilpailuta edullinen laina

Edullinen laina löytyy vain vertailemalla lainoja ja lainantarjoajia, mutta se voi olla erittäin työlästä sellaiselle henkilölle, joka ei ole aiemmin hakenut netistä lainaa.

Tähän löytyy myös ilmaisia palveluita, jotka auttavat sinua edullisen lainan löytämisessä. Näiden palveluiden avulla voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa lainasi lähes 30 pankilla ja lainanantajalla.

Lainan kilpailuttaminen onnistuu normaalisti yhdellä hakemuksella, joten sen tekeminen ei eroa juuri mitenkään normaalin lainan hakemisesta.

Näiden palveluiden käyttö on sinulle täysin maksutonta, eikä tarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa vaan sinulla on täysi oikeus kieltäytyä vaikka niistä kaikista.

 

VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fiVarmaLaina.fi on täysin kotimainen lainapalvelu, joiden avulla voit kilpailuttaa lainat 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka.

On mielessäsi sitten pikavippi tai suurempi kulutusluotto, onnistuu edullisen lainan etsiminen helposti heidän palvelun avulla.

Täytä lainahakemus normaalisti heidän sivuilla, jonka jälkeen he välittävät sen yhteistyökumppaneilleen. Saat heiltä lainatarjoukset nopeasti nähtäville, joista voit valita halutessasi edullisimman tai mikä sinulle parhaiten sopii.

VarmaLaina.fi:n ikäraja on 18 vuotta.

Lue lisää

 

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi kilpailuttaa lainasi 2000-60.000 euron väliltä ilmaiseksi. Maksuaikaa voit valita joustavasti 1-15 vuotta.

Kaikki heidän kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin tarvitse takaajia.

Edullinen laina löytyy nopeasti ja helposti heidän avulla, eikä sinun tarvitse itse kuluttaa aikaa tekemällä monia hakemuksia moniin eri lainapalveluihin.

Voit myös helposti etsiä edullisemman lainan vanhan lainasi tilalle tai yhdistää kaikki aiemmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Rahoitu.fi ikäraja on 20 vuotta.

Lue lisää