Pikavippi 18v

Pikavippi 18-vuotiaalle

Netistä haettavien pikavippien ikärajat ovat hieman nousseet ajan myötä, mutta edelleen löytyy muutamia lainapalveluita, joista löytyy pikavippi 18v ikärajalla.

Yleisesti lainapalvelut eivät myönnä suuria lainoja 18-vuotiaalle, vaan lainasummat ovat yleensä pieniä, noin muutaman sadan euron luokkaa.

Pieniin lainasummiin ei välttämättä vaadita tositteita omista tuloista, mutta jos lainasummat menevät muutamiin tuhansiin, vaaditaan hakijalta usein säännöllisiä tuloja. Tämä voi tosin vaikeuttaa 18-vuotiaan lainan hakemista, sillä monetkaan eivät ole vielä ehtineet etsimään työpaikkaa tuohon ikään mennessä.

 

Lainapalvelut, joissa ikäraja 18v

Alle listasimme lainapalvelut, joissa on tarjolla pikavippi 18v ikärajalla.

Lainapalvelut vaativat hakijalta puhtaita luottotietoja, suomalaista pankkitiliä, verkkopankkitunnuksia, sekä matkapuhelinliittymää.

 

UudetPikavipit.net

UudetPikavipit.net sivustolta löydät Suomen kattavimmat esittelyt kaikista pikavippiä myöntävistä lainapalveluista.

Jos olet vähintään 18-vuotias, löydät varmasti heidän kautta itsellesi sopivan rahoituksen mihin tahansa tilanteeseen.

Tutustu lainapalveluihin ja vertaile lainapalvelut. UudetPikavipit.net on auttanut jo tuhansia suomalaisia löytämään oikeanlaisen ja edullisimman rahoitusvaihtoehdon omiin tarpeisiinsa.

Hae pikavippi tästä

 

VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fi

Varmalaina.fi palvelun kautta 18-vuotias voi kilpailuttaa lainansa ilmaiseksi. 

He toimivat yhteistyössä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, jolloin niin pienelle kuin suurellekkin lainasummalle löytyy varmasti kattavasti lainatarjouksia eri lainanantajilta.

Lainahakemuksen voi tehdä normaaliin tapaan heidän sivustolla, jonka jälkeen he välittävät sen omille yhteistyökumppaneilleen. Tämän jälkeen lainanantajat lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan hakijalle.

Palvelun ikäraja on 18 vuotta. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä lainatarjousten pyytäminen maksa mitään tai sido hakijaa ottamaan lainaa.

Hae laina tästä

 

 

Pikavippi 18v ilman vakuuksia

Tällä sivustolla esiteltävät lainapalvelut myöntävät vipit aina ilman vakuuksia, eikä niihin tarvita takaajia.

Jotkin lainapalvelut voivat vaatia hakijalta säännöllisiä tuloja, varsinkin mitä suurempiin lainasummiin siirrytään.

Pieniin lainoihin ei välttämättä vaadita mitään tositteita tuloista. Tämä on tietenkin osalle 18-vuotiaista hyvä asia, sillä monikaan ei välttämättä tuohon ikään mennessä ole vielä ehtinyt siirtymään vakituisesti työelämään.

Vakuudettomien lainojen käsittelyajat ovat todella lyhyitä ja pikavipin voikin saada tilille alle 15 minuutissa.