Pikavippi 18v

Pikavippi 18-vuotiaalle

Netistä haettavien pikavippien ikärajat ovat hieman nousseet ajan myötä, mutta edelleen löytyy muutamia lainapalveluita, joista löytyy pikavippi 18v ikärajalla.

Yleisesti lainapalvelut eivät myönnä suuria lainoja 18-vuotiaalle, vaan lainasummat ovat yleensä pieniä, noin muutaman sadan euron luokkaa.

Pieniin lainasummiin ei välttämättä vaadita tositteita omista tuloista, mutta jos lainasummat menevät muutamiin tuhansiin, vaaditaan hakijalta usein säännöllisiä tuloja. Tämä voi tosin vaikeuttaa 18-vuotiaan lainan hakemista, sillä monetkaan eivät ole vielä ehtineet etsimään työpaikkaa tuohon ikään mennessä.

 

Lainapalvelut, joissa ikäraja 18v

Alle listasimme lainapalvelut, joissa on tarjolla pikavippi 18v ikärajalla.

Lainapalvelut vaativat hakijalta puhtaita luottotietoja, suomalaista pankkitiliä, verkkopankkitunnuksia, sekä matkapuhelinliittymää.

 

UudetPikavipit.net

UudetPikavipit.net sivustolta löydät Suomen kattavimmat esittelyt kaikista pikavippiä myöntävistä lainapalveluista.

Jos olet vähintään 18-vuotias, löydät varmasti heidän kautta itsellesi sopivan rahoituksen mihin tahansa tilanteeseen.

Tutustu lainapalveluihin ja vertaile lainapalvelut. UudetPikavipit.net on auttanut jo tuhansia suomalaisia löytämään oikeanlaisen ja edullisimman rahoitusvaihtoehdon omiin tarpeisiinsa.

Hae pikavippi tästä

 

VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fi

Varmalaina.fi palvelun kautta 18-vuotias voi kilpailuttaa lainansa ilmaiseksi. 

He toimivat yhteistyössä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, jolloin niin pienelle kuin suurellekkin lainasummalle löytyy varmasti kattavasti lainatarjouksia eri lainanantajilta.

Lainahakemuksen voi tehdä normaaliin tapaan heidän sivustolla, jonka jälkeen he välittävät sen omille yhteistyökumppaneilleen. Tämän jälkeen lainanantajat lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan hakijalle.

Palvelun ikäraja on 18 vuotta. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä lainatarjousten pyytäminen maksa mitään tai sido hakijaa ottamaan lainaa.

Hae laina tästä

 

Limitti.fi

Limiitti.fi lainapalvelusta on 18-vuotiaan mahdollista saada lainaa 2000 euroon saakka. Kyseessä on jatkuva laina, josta voi nostaa pikavippiä tilille juuri sen verran kuin haluaa. Koko lainaa ei siis ole pakko käyttää.

Kuukausimaksun suuruus määräytyy käytetyn lainan perusteella. Kun pikavippiä maksetaan takaisin, palautuu lyhennetty osuus taas hakijan luotolle ja nostettavaksi omalle tilille.

Joustava pikavippi 18v ikärajalla on aina käytettävissä, kun sen on kerran hakenut.

Hae lainaa tästä

 

BlueFinance

BlueFinance tarjoaa ilmaista pikavippiä 18v ikärajalla. Uudet asiakkaat voivat hakea 100-300 euroa ilman korkoa ja kulua. Maksuaikaa ensilainalle saa 14 vuorokautta.

Myöhemmin 18-vuotias voi hakea pikavippiä 700 euroon saakka. He tarjoavat lisäksi myös joustoluottoa 2000 euron luottorajalla.

Ensilainan takaisinmaksuaika on 14 vuorokautta, mutta tämän jälkeen haetuille vipeille maksuaikaa myönnetään 1 vuosi, jonka aikana vippi maksetaan takaisin 6 erässä.

Pikavippi 18v ikärajalla on erittäin helppo ja nopea hakea. Sinun ei tarvitse lähettää hakemuksen mukana mitään liitteitä ja lainapäätöksenkin saat muutamassa minuutissa.

Hae lainaa tästä

 

Lainasto

Lainasto pikavippi 18vLainasto myöntää pikavippiä 100-400 euroa. Maksuaikaa lainalle saa 12 kuukautta, jolloin laina maksetaan takaisin 6 erässä. Tällöin joka toinen kuukausi on siis maksuvapaa.

Vipin hakeminen on tehty erittäin yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Saat lainan tilille alle 15 minuutissa, jos teet hakemuksen palvelun aukioloaikana.

Jos olet vähintään 18-vuotias, voit hakea Lainaston pikavipin mihin tahansa tarpeeseen. Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

Hae lainaa tästä

 

Creditstar

Creditstar myöntää yli 18-vuotiaille käyttöön joustavaa pikavippiä 2000 euroa. Tästä summasta hakijan on mahdollista nostaa lainaa tilille vain sen verran, kuin mitä milloinkin tarvitsee.

Koko summaa ei ole pakko nostaa tilille. Vain käytetystä osuudesta kertyy kuluja.

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti netin kautta ja lainan siirto tilille tapahtuu nopeasti.

Creditstarin laina sopii monenlaiseen tarpeeseen, niin pieneen kuin keskisuureenkin tarpeeseen.

Hae lainaa tästä

 

Vippi.fi

Vippi.fi lainapalvelusta on mahdollista hakea joustava pikavippi 18v ikärajalla 500-2000 euroa. Hakijalle myönnetään käyttöön tietyn suuruinen laina, mutta tästä summasta hakija voi päättää itse, paljonko nostaa tilille.

Vain käytetystä lainasta kertyy kuluja, joten jos vippiä ei nosta tilille tai se on maksettu takaisin, ei siitä kerry mitään kulujakaan.

Pikavipin takaisinmaksu tapahtuu joustavasti kuukausierissä. Takaisinmaksettu laina on pian taas tarvittaessa nostettavissa omalle tilille.

Jos olet siis vähintään 18-vuotias, voit hakea Vippi.fi:n lainaa. Lainapäätöksen saat heti ja laina siirtyy tilille vain muutamassa minuutissa.

Hae lainaa tästä

 

Pikavippi 18v ilman vakuuksia

Tällä sivustolla esiteltävät lainapalvelut myöntävät vipit aina ilman vakuuksia, eikä niihin tarvita takaajia.

Jotkin lainapalvelut voivat vaatia hakijalta säännöllisiä tuloja, varsinkin mitä suurempiin lainasummiin siirrytään.

Pieniin lainoihin ei välttämättä vaadita mitään tositteita tuloista. Tämä on tietenkin osalle 18-vuotiaista hyvä asia, sillä monikaan ei välttämättä tuohon ikään mennessä ole vielä ehtinyt siirtymään vakituisesti työelämään.

Vakuudettomien lainojen käsittelyajat ovat todella lyhyitä ja pikavipin voikin saada tilille alle 15 minuutissa.