Pikavippi 19v

Pikavippi 19v netistä

19-vuotiaalle löytyy netistä tarjontaa monenlaisten lainojen muodossa.

Pikavippi 19-vuotiaalle voi olla suuri apu, kun sen hakee harkiten ja varmistaa oman maksukykynsä.

Maksuaikaa pikavipeille saa nykyään halutessaan runsaasti, jopa vuoden, jonka aikana vippi maksetaan pienemmissä osissa takaisin.

 

Lainapalvelut, joista löytyy pikavippi 19v ikärajalla

Listasimme alle kaikki lainapalvelut, joista 19-vuotias voi hakea niin kertavippiä, kuin myös jatkuvaa lainaa.

 

Helppolaina.fi

Helppolaina 19v ikärajallaHelppoLaina myöntää jatkuvaa pikavippiä 19v ikärajalla. Saat käyttöösi 100-4000 euron luottorajan, josta voit kuitenkin käyttää halutessasi vain osan. Koko lainaa ei siis ole pakko nostaa tilille.

Maksat ainoastaan siitä, minkä nostat tilille, eli ylijäävästä osuudesta ei kerry mitään maksettavaa. Voit maksaa käytettyä luottoa takaisin joustavasti kuukausierissä. Maksujen jälkeen palautuu lyhennetty osuus takaisin luottorajallesi myöhempää käyttöä varten.

HelppoLaina.fi myöntää uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden täysin ilman korkoa ja kuluja! (Ei koske asiakkaita joilla on voimassa oleva Credit24-tili).

Lue lisää

 

Vippi.fi

Joustoluotto 19-vuotiaalleVippi.fi tarjoaa joustavaa lainaa 500 tai 2000 euron luottorajalla. Luottorajan suuruus riippuu hakijan maksukyvystä.

Heidän palvelun ikäraja on vain 18 vuotta, joten 19-vuotias voi hakea heiltä pikavippiä tarpeensa mukaan.

Lainapäätöksen saat heiltä todella nopeasti ja hyväksytyn hakemuksen jälkeen voit nostaa lainaa vaikka heti tilille.

19-vuotiaalle saattaa tulla lainantarve useinkin, jolloi Vippi.fi:n jatkuva laina on kätevä apu pahan päivän varalle. Voit nostaa luottorajasi puitteissa vippiä tilille niin usein ja niin paljon kuin haluat.

Maksat ainoastaan käyttämästäsi lainasta.

Lue lisää

 

VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fiVarmaLaina.fi palvelussa 19-vuotias voi kilpailuttaa lainansa täysin ilmaiseksi. Tekemällä hakemuksen VarmaLainan sivulla, saat kilpailutettua lainasi lähes 30 pankilla ja lainantarjoajalla.

Voit kilpailuttaa niin pienet kuin suuremmatkin lainat täysin maksutta. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

Tee lainahakemus VarmaLainassa ja etsi itsellesi edullisin laina!

Lue lisää

 

BlueFinance

 

BlueFinance myöntää ilmaisen pikavipin 19v ikärajalla! Hae vippi 100-300 euroa, 2 viikon maksuajalla.

Myöhemmin 19-vuotiaalla on mahdollisuus hakea pikavippiä 700 euroon saakka, sekä joustoluottoa 2000 euron luottorajalla.

Ilmaisen pikavipin 19-vuotias voi hakea todella nopeasti käyttöönsä. BlueFinance on tehnyt hakemisen mahdollisimman yksinkertaiseksi, eikä vaadi hakijalta mitään liitteitä hakemuksen yhteydessä.

Klikkaa alta, tutustu BlueFinancen valikoimaan ja valitse itsellesi sopivin pikavippi 19v ikärajalla.

Lue lisää

 

Mihin 19-vuotias voi hakea lainaa?

Lainapalvelut eivät juuri koskaan vaadi hakijoilta selityksiä siihen, mihin he aikovat lainansa käyttää.

Kunhan hakijalla on riittävä maksukyky ja hän täyttää muut vaatimukset, voivat lainapalvelut myöntää heille lainaa.

19-vuotias voi hakea vippiä esimerkiksi seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • Auton ostaminen. Monet voivat haluta vaihtaa autoa uudempaan, mikäli ajokortin saatua ei ole tullut ostettua kovin hyväkuntoista autoa. Netin vakuudettomilla lainoilla uuden auton rahoittaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti.
  • Auton korjaaminen. Vaikka ei autoa olisi vaihtamassakaan, voi oma auto hajota koska tahansa. Ja yleensä se hajoaa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsisi. 19-vuotiaalle auto voi olla välttämätön kulkuväline, jotta pääsee kulkemaan harrastuksissa, töissä tai koulussa. Pienen pikavipin avulla saa autoon hankittua tarvittavat osat tai maksettua korjaamokulut, jotta aika ilman auto jää mahdollisimman lyhyeksi.
  • Muutto. 19-vuotiaalla tulee monesti eteen muutto ensimmäiseen omaan asuntoon. Monille voi tuottaa ongelmia esimerkiksi vuokratakuun maksaminen. Tällöin vuokratakuun voi rahoittaa lainarahalla, jonka pystyy maksamaan takaisin siedettävissä kuukausierissä.
  • Koulutarvikkeet. Riippuen hieman siitä missä, ja mitä opiskelee, voivat koulukirjat kustantaa todella suuria summia. Yleensä koulukirjoja vielä uusitaan niin usein, ettei niitä välttämättä voi ostaa käytettyinä vaan tulee hankkia täysin uudet kirjat. Harvalla saattaa olla maksaa kerralla sellaisia summia, jolloin tässäkin asiassa voi esimerkiksi joustoluotto auttaa asiaan.