Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Verkkopankkitunnuksilla maksetaan nykyisin usein verkko-ostokset ja allekirjoitetaan sähköiset asiakirjat. Tämä on nopea ja turvallinen tapa hoitaa asiat. Verkkopankkitunnukset ovat jokaisen henkilön henkilöllisyystodistus verkossa, kuten ajokortti tai passi muussa asioinnissa. Verkkopankkitunnuksilla hoituu myös lainasopimusten allekirjoitukset sekä vahvistukset maksusta eri palveluntarjoajille.

Verkkopankkitunnukset ovat aina henkilökohtaiset eikä toisen tunnuksia saa koskaan käyttää. Kun haetaan lainaa verkkopankkitunnuksilla tulee henkilöllä olla lisäksi raha-asiat hyvässä kunnossa, joka tarkoittaa käytännössä ettei henkilöllä tule olla liikaa perintävelkaa eikä laisinkaan maksuhäiriömerkintöjä. Henkilöllä tulee myös olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.

 

Millaista lainaa verkkopankkitunnuksilla voi verkosta hakea?

Verkossa hakijalle on tarjottavana monenlaista lainaratkaisua. Oikeastaan tärkeämpi kysymys on, mihin tarkoitukseen laina tulee?

Jos henkilö tarvitsee lainaa nopeasti on hyvä ratkaisu hakea pikalaina, joka nimensäkin mukaisesti pystytään maksamaan hakijan tilille pikaisesti.

Pikavippi ei kuitenkaan nykyisin ole sen kalliimpi lainatuote kuin mikään mukaan markkinoilla oleva laina. Suomessa astui voimaan syksyllä 2019 korkokattolaki, jonka johdosta vakuudettoman lainan nimelliskorko ei saa ylittää 20 % rajaa eikä lainan muut kulut saa olla kuin korkeintaan 150 euroa vuodessa. Lakiuudistus koskee myös pikalainoja.

Muita tarjolla olevia lainatuotteita ovat joustoluotto sekä kulutusluotto. Näistä kulutusluotto on ehdottomasti haetun lainatuote. Kulutusluottoa voi hakea yleisesti ottaen 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka 1 – 20 vuoden maksuajalla. Lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta. Kulutusluotto maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainansaajan tilille kertaluontoisesti. Kulutusluotto haetaan yleensä, kun lainaa tarvitaan suurempi määrä kerralla.

Joustoluotto on jatkuva laina, josta vapautuu luottoa uudelleen käyttöön, kun lainaa maksetaan takaisin. Joustoluotto on kuin luottokortti, jossa henkilöllä on käytössään luotolle tietty luottoraja. Henkilö voi nostaa luottoa käyttöönsä luottorajan puitteissa ja lainan kulut sekä korko määräytyy nostojen mukaan. Joustoluotto on hyvä ratkaisu, kun henkilö ei tarkalleen tiedä paljonko tarvitsee lainaa ja kuinka usein. Joustoluotto toimii myös hyvänä vara-rahastona, kun luottoa tarvitaan tietty summa esimerkiksi uuden pesukoneen hankintaan tai vaikka auton korjaamiseen.

 

Mistä lainaa voi hakea verkkopankkitunnuksilla?

Lähes kaikki lainapalvelut myöntävät lainaa verkkopankkitunnuksilla.

Haettava lainasumma kannattaa kuitenkin ensin kilpailuttaa mahdollisimman monen lainantarjoajan välillä.

Tässä lainanhakijan apuna toimii maksuton lainojen kilpailutuspalvelumme.

Lainahakemus kilpailutetaan hetkessä yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Lainan kilpailuttamisen jälkeen saat vertailtavaksesi lainatarjoukset, joista saat valita sopivan lainan. Mikään ei kuitenkaan sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit tarvittaessa hylätä kaikki lainatarjoukset ilman kuluja.

Kun sopiva laina on löytynyt, saat tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Sähköisen allekirjoituksen jälkeen laina voidaan usein maksaa hakijan tilille jo saman päivän aikana.

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo