Kilpailutamme lainan puolestasi, täysin ilmaiseksi

SuomenLainapalvelut.fi on yhteistyössä VertaaLainaa.fi palvelun kanssa.

Tämä yhteistyö mahdollistaa sen, että kaikki palvelumme käyttäjät voivat aloittaa lainan kilpailuttamisen meidän palvelussamme.

Täyttämällä alla olevan lainahakemuksen, kotimainen VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa lainasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Voit täyttää lainahakemuksen myös suoraan palvelussa: VertaaLainaa.fi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Yhteistyössä:

Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Kilpailutamme lainasi

Hakemuksesi välitetään yli 30 pankille ja luotonantajalle.

Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

Täysin riskitöntä

Tarjousten pyytäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainaa ilman vakuuksia

Suomenlainapalvelut.fi sivusto on toiminut suomen lainamarkkinoilla jo useiden vuosien ajan ja sivuston ajatukseen on aina kuulunut kaksi tärkeää ominaisuutta.

 1. Asiakkaille halutaan esitellä vain lainapalvelut, jotka ovat turvallisia tai luotettavia. Lainan kuluissa ja korkomaksuissa ei saa olla mitään epäilyttävää tai tietojen piilottelua. Lainaa hakevan henkilön tulee saada lainapalvelusta rehellinen kuva.
 2. Hakijalla tulee olla mahdollisuus hakea lainaa ilman vakuuksia mahdollisimman luontevasti. Hakemuksen tulee näin ollen olla selkeä ja helposti ymmärrettävä.

Nämä kaksi ominaisuutta ovat olleet sivuston kulmakivet alusta saakka eikä toimintaan ole juuri tullut muutoksia vuosien mittaan. Lainan kilpailuttamista on nyt viime aikoina parannettu ja siihen löytyy nyt sivun alusta helppo lainahakemus.

Hakijan tulee täyttää hakemuksen vain tarvittavat tiedot ja lähettää maksuton lainahakemus. Hakemus välitetään yhteistyössä VertaaLainaa.fi kanssa jopa 30 eri pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi. Hakijalle tämä uudistus antaa hyvät mahdollisuudet kilpailuttaa laina vain muutamalla klikkauksella usean lainantarjoajan välillä.

Lainahakemuksen täyttäminen tai lainan varsinainen kilpailuttaminen ei maksa hakijalle mitään. Hakija saa rauhassa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin ja päättää haluaako hyväksyä jonkun lainatarjouksista.

 

Hae lainaa oman lainatarpeen mukaan

Hae lainaa maksuttomalla lainahakemuksella tarvitsemasi lainamäärä väliltä 100 – 60.000 euroa. Lainan takaisinmaksuajaksi voit valita 1 – 20 vuotta. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia, mutta mikään ei toki estä ottamasta rinnalle yhteisvastuullista lainanhakijaa. Lainan hakeminen yhdessä esimerkiksi avo-tai aviopuolison kanssa pienentää lainantarjoajan luottotappioriskiä ja näin ollen he voivat myöntää lainaa suuremman summan pidemmällä maksuajalla. Lainahakemus tulee täyttää aina huolellisesti ja rehellisesti. Huolimattomasti täytetty lainahakemus viivästyttää lainanhakemuksen käsittelyä tai jopa johtaa kielteiseen lainapäätökseen. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemus välitetään yhteistyössä VertaaLainaa.fi kanssa jopa 30 lainantarjoajalle kilpailutettavaksi. Lainatarjousten määrä riippuu haetusta lainasummasta, laina-ajasta sekä lainanhakijan tiedoista. Parhaassa tapauksessa hakija voi saada vertailtavakseen jopa kymmeniä lainatarjouksia. Keskimäärin ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat hakijalle jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Hae lainaa juuri siihen tarkoitukseen mihin haluat. Lainan tarkkaa käyttökohdetta ei ole määritelty, vaan jokainen lainaa tarvitseva henkilö saa käyttää lainan oman lainatarpeen mukaan mihin tarvitsee. Yleisesti ottaen lainaa on otettu uudemman auton hankintaan, kodin remonttiin, kesämökin laajennukseen tai ulkomaan matkaan. Lainaa otetaan usein myös suurempaan kulutukseen, kuten elektroniikan hankintaan tai pesukoneen ostoon. Oli kyseessä sitten iso tai pieni laina, on lainaa mahdollista saada ilman vakuuksia tai henkilötakausta. Tämä jouduttaa lainaprosessia ja lainan saa nopeammin omaan vapaaseen käyttöön.

 

Kuka voi hakea lainaa netistä ilman vakuuksia?

Yleisiä vaatimuksia lainanhakijalle ovat seuraavat asiat:

 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai asunut suomessa vakituisesti kolme vuotta.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset ja riittävät tulot, merkintä maksutiedoissa aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen.
 • Hakijalla tulee olla vähintään 18 vuoden ikä.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee hakijalle oman riskianalyysin omien lainaehtojensa mukaisesti. Jos haet lainaa vain yhdestä lainapalvelusta etkä täytäkään kaikki lainapalveluiden ehtoja, aiheuttaa tämä lainahakemuksen hylkäämisen. Usein tämä jää harmittamaan, koska lainahakemuksen täyttämiseen on uhrannut aikaa ja vaivaa.

Hae lainaa yllä olevalla lainahakemuksella, niin tavoitat hetkessä jopa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Hakijan tarvitsee lainan kilpailuttamista varten täyttää vain yksi hakemus ja se välitetään yhteistyössä VertaaLainaa.fi kanssa jopa 30 eri lainantarjoajalle kilpailutettavaksi. Jokainen lainanmyöntäjä tekee oman arvionsa siitä voivatko myöntää hakijalle lainaa ja jos pystyvät, he antavat oman lainatarjouksensa. hakijan tehtäväksi jää lainatarjouksiin tutustuminen ja mahdollisen lainatarjouksen hyväksyminen. Ellei lainantarjouksista mikään ole mieleinen, hakijalla on täysi oikeus hylätä kaikki lainatarjoukset ilman mitään kuluja.

Hae lainaa ja selvitä millaisia lainatarjouksia sinä voit saada. Haettavat lainasummat ovat 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika on 1 – 20 vuotta eikä lainaa varten tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu noin 10 minuutissa ja se tavoittaa heti jopa 30 eri lainanmyöntäjää, jotka kaikki toimivat Suomessa.

 

Mitä ovat lainan vakuudet?

Syy miksi pankki haluaa lainalle vakuudet on se, että myönnetylle lainalle halutaan vakuus siitä, että lainan takaisinmaksu olisi turvattu. Lainan vakuutena toimii suuremmissa lainoissa asunto, metsäpalsta, talletukset tai toisen henkilön henkilötakaus. Nykyään pankit ottavat mieluumin henkilötakauksen tilalle reaalivakuuden. Reaalivakuudella tarkoitetaan omaisuutta, kuten esimerkiks asuntoa, rahatalletusta tai kesämökkiä.

 

Millaista lainaa voin hakea netistä?

Kun haet lainaa hakemuksella, se välitetään 30 eri lainantarjoajalle. Joukossa on sekä kulutusluottoa myöntäviä lainapalveluita, että joustoluottoa myöntäviä lainapalveluita. Jättämällä lainan kilpailuttamisen Suomenlainapalvelut.fi hoidettavaksi vältyt turhalta työltä, jos hakemuksesi hylätään yhdessä lainapalvelussa. Pääset myös vertailemaan mahdollisimman monen lainapalvelun lainatarjouksia, ja saat näin todella kattavan käsityksen minkä lainapalvelun lainatarjous on edullisin. Ja vaikka et täyttäisi toisessa lainapalvelussa heidän lainaehtojaan, voit kuitenkin hyvinkin saada monesta muusta lainapalvelusta varteen otettavan lainatarjouksen. Lainan kilpailuttaminen antaa monesta parhaat tulokset edullisen lainan löytämiseksi. Hae lainaa ja saat monipuolisia ja kilpailukykyisiä lainatarjouksia.

Kilpailuta lainahakemuksesi, jos tarvitset seuraavanlaista lainaa:

 • Lainaa ilman vakuuksia tai henkilötakausta
 • Lainaa 100 – 60.000 euroa
 • Maksuaika 1 – 20 vuotta
 • Lainahakemuksen tulee olla avoinna aina kelloon katsomatta
 • Lainatarjoukset tulee tulla nopeasti
 • Lainan tulee olla mahdollisimman kilpailukykyinen ja edullinen.