Varma joustoluotto

Varma joustoluotto

Hae edullinen ja varma joustoluotto netistä

Perinteinen luottokortti voi olla merkittävästi netin joustoluottoa kalliimpi. Tämä on seurausta hallituksen esityksestä HE 53/2020 vp, jossa netin kautta haettavien vakuudettomien joustoluottojen korkokatto puolitettiin vuoden 2020 loppuun asti. Tämä laki ei kuitenkaan koske tavallisia luottokortteja, joten niiden korko voi olla jopa kaksi kertaa suurempi, kuin netin joustoluottojen korko.

Tämän toistaiseksi voimassa olevan lakimuutoksen seurauksena netin kautta haettu joustoluotto on nyt merkittävästi edullisempi kuin tavallinen luottokortti.

Nyt onkin siis hyvä aika vaihtaa vanhat ja kalliit luottokortit nykyaikaiseksi joustoluotoksi, jota voit nostaa tilillesi omalla älypuhelimellasi. Et siis enää tarvitse edes erillistä luottokorttia, vaan voit siirtää luottoa tarvitsemasi määrän käyttötilillesi juuri silloin, kun sitä tarvitset.

 

Varma joustoluotto löytyy alle 5 minuutissa

Netissä toimii useita lainapalveluita ja pankkeja, joiden lainatuote on jatkuva joustoluotto.

Näissäkin palveluissa on eroja niin hinnoissa, lainasummissa kuin muissakin lainaehdoissa. Moni onkin turhautunut sopivan joustoluoton etsimiseen ja tyytyneet maksamaan korkeaa korkoa olemassa olevasta luottokortistaan, sen sijaan että olisivat jaksaneet nähdä sen vaivan että olisivat etsineet netistä edullisemman joustoluoton.

Näin ei kuitenkaan pidä olla. Suomessa toimii tähänkin tarkoitukseen tarkoitettu kotimainen palvelu nimeltä Varmalaina.fi, jonka kautta kuka tahansa voi etsiä itselleen sopivan ja edullisen joustoluoton.

Palvelu toimii yksinkertaisuudessaan siten, että kuluttaja täyttää hakemuksen Varmalaina.fi palvelussa, jonka jälkeen he kilpailuttavat hakemuksen kuluttajan puolesta yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Näin he voivat myös varmistaa sen, että kuluttajalle löytyy varmasti edullinen ja varma joustoluotto.

Saatuaan lainatarjoukset Varmalaina toimittaa ne välittömästi lainanhakijan nähtäväksi palvelun “Omille-sivuille”.

Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat yleensä vain muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Nähtyään lainatarjoukset kuluttaja saa tutustua niihin kaikessa rauhassa ja vertailla niitä toisiinsa.

Varmalaina.fi palvelun käyttäminen on joustoluoton hakijalle aina täysin maksutonta, sillä he saavat oman palkkionsa lainapalveluilta ja pankeilta löytäessään asiakkailleen sopivan lainatuotteen.

Näin ollen palvelun käyttäminen on myös täysin riskitöntä, sillä palvelun käytöstä ei kerry mitään kuluja, löytyipä sopiva joustoluotto tai ei.

 

Anna ammattilaisten kilpailuttaa joustoluotto puolestasi

Säästät merkittävän paljon omaa aikaasi kun joustoluoton kilpailuttaa puolestasi rahoitusalan ammattilaiset.

Lainatarjoukset joita tulet saamaan ovat kuitenkin täysin vastaavia, kuin jos pyytäisit ne itse yksi kerrallaan.

Varmalaina.fi palvelun kautta riittää kun täytät vain yhden ainoan hakemuksen, sen sijaan että täyttäisit itse yli 30 lainatarjouspyyntöä.

Jos yhden lainatarjouksen pyytäminen vie 5 minuuttia, veisi 30 lainatarjouksen pyytäminen 150 minuuttia, eli 2,5 tuntia.

Tee niin kuin tuhannet muutkin suomalaiset ja hae varma joustoluotto kotimaisen Varmalaina.fi palvelun kautta.

Lainaa ilman vakuuksia 100 - 60.000 €
Logo